Forum Discussion

Luuksii's avatar
Luuksii
Seasoned Newcomer
2 months ago
Solved

Brak możliwości pobrania kupionego dodatku.

Cześć,

Dodałam klucz dodatku The Sims 4 Przygoda Wzywa do EA App. Aplikacja zaakceptowała klucz i zapytała o pobranie, kliknęłam, że ma na razie nie pobierać dodatku. Obecnie wchodząc w bibliotekę EA App " nie widzi" dodatku.. mogę go kupić. Wchodzę do gry i ona już widzi DLC jako "posiadane" / "niezainstalowane". Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu <3 

• Hej, bardzo dziękuję za chęć pomocy. Okazało się że błąd jest po stronie sprzedającego. Przepraszam za problem <3 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej Luuksii​ 

Na start warto sprawdzić czy dodatki są aktywne w launcherze: 

• Uruchom grę > Przejdź do Rynek > Mój zbiór > Wybór pakietów i zaznacz zawartość, która ma być aktywna w grze a następnie zatwierdź zmiany.  
    • Dorzucę tu także link do graficznej instrukcji przygotowanej przez danuta720. 

Dodatkowo: 

Daj znać, jak Ci poszło. 

• Luuksii's avatar
    Luuksii
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Hej, bardzo dziękuję za chęć pomocy. Okazało się że błąd jest po stronie sprzedającego. Przepraszam za problem <3 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Dzięki za update i wyjaśnienie sytuacji Luuksii​ 

Cieszę się, że udało się znaleźć przyczynę. Dzięki, że dałaś znać – taka informacja może być pomocna dla innych, którzy trafią na podobny problem z dodatkiem.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 9 hours ago
1,846 Posts