Forum Discussion

CajderQ's avatar
CajderQ
Rising Newcomer
11 days ago
Solved

Brak innych języków przy instalacji

Witam, kupiłem ostatnio dwie gry z zewnętrznej strony z kluczami, na stronie było oznaczenie że klucz jest do EA app oraz jest globalny. Jednak kiedy chce zainstalować gry mam do wyboru tylko język angielski, francuski, hiszpański i japoński, nieważne co robię zawsze mam tylko te 4 języki. Gry, o których mówię to Mass Effect LE i NFS Heat, są to gry które mają w pełni polski język. W EA app mam ustawiony region na Polskę i język polski.

2 Replies

• CajderQ's avatar
    CajderQ
    Rising Newcomer
    11 days ago

Zauważyłem że na zewnętrznej stronie w opisie na dole dopiero były wymienione języki. Kupiłem drugi klucz tym razem sprawdziłem czy na pewno jest język polski i po aktywacji dalej nie mogę wybrać polskiego 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 days ago

Hej CajderQ​ 

Wersje językowe są przypisane do klucza gry. Jeśli posiadasz 2 klucze na jednym koncie, warto skonsultować się bezpośrednio z naszym doradcą, aby sprawdzić czy isnieje możliwość rozwiązania tej kwestii.

Jak skontaktować się z doradcą EA? 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,437 PostsLatest Activity: 5 hours ago