Forum Discussion
Hej @Sz0gUnN
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Czy możesz nieco rozjaśnić dlaczego uważasz że konto EA powiązane z Twoim kontem Xbox nie istnieje?
Czy konto Xbox, które próbujesz połączyć jest aktywnym kontem na którym grasz?
- 1 year ago
Moje konto Xbox jest aktualnym kontem, stworzyłem specjalnie nowe konto są by sprawdzić czy mogę je połączyć z moim głównym kontem i mogłem. Na myśli nie istniejące mam to ze na początku komunikat wyświetlał losowy email z końcówką anonymous.ea.com, teraz wyświetla końcówkę gmai, sprawdzałem nie ma nigdzie takiej domeny
- EA_Kuba1 year ago
Community Manager
Hej @Sz0gUnN
Dzięki za odpowiedź.
Jeśli wcześniej przed pojawieniem się tego problemu, grałeś kiedykolwiek w grę EA, to automatycznie przy jej uruchomieniu utworzyłeś swoje konto EA, które powiązane zostało z Twoim kontem Xbox. Końcówka anonymous.ea.com wskazuje na to, że konto zostało utworzone dla konta dziecka.
@Sz0gUnN napisał/a:
(...) stworzyłem specjalnie nowe konto są by sprawdzić czy mogę je połączyć z moim głównym kontem i mogłem.
Zgadza się, swoje konto Xbox możesz przenosić pomiędzy kontami EA raz na pół roku. Po takiej zmianie ponowne połączenie konta z innym nie jest możliwie póki nie minie odpowiedni czas.
- 1 year ago
W skrócie, na moim głównym koncie i aktualnym Xbox nie mogę połączyć konta z głównym ea ponieważ jest już powiązane z jakimś innym kontem, a gdy założyłem nowe konto Xbox mogłem już połączyć, wsparcie xboxa kazało mi się kontaktować z ea a niestety kontakt ze wsparciem ea jest niemożliwy