Forum Discussion

tomtok13's avatar
tomtok13
Seasoned Newcomer
2 months ago
Solved

Brak możliwości zalogowania przez mail

Mam problem z zalogowanie się przez mail.

Mogę zalogować się przez login w aplikacji EA, mogę zalogować się przez nr telefonu, ale nie przez mail.

Pewnego dnia po prostu przestało działać.

Nie mogę skorzystać z pomocy EA na stronie internetowej, bo ...

nie mogę zalogować się przez mail ...

• Dzięki za dodatkowe informacje.  Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  Spróbuj połączyć się z naszym doradcą według wskazówek z poprzedniego postu.

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej tomtok13​ 

Na ogół brak możliwości zalogowania się przez email wynika z faktu, że konto jest założone przez gracza poniżej 16 roku życia. W tym wypadku można się logować do EA appza pomocą EA id.

Jeśli wciąż potrzebujesz pomocy naszego doradcy, aby sprawdzić swoje konto otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

• tomtok13's avatar
    tomtok13
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Niestety to nie to.

Mój mail jest widoczny w aplikacji EA, ale już np. jak chcę wejść w ustawienia konta po zalogowaniu (przez nr telefonu ) przez przeglądarkę to jest błąd.

Nie mogę też zmienić, maila w ustawieniach konta i wyświetla się komunikat, że mail można zmienić raz na miesiąc, a nie zmieniałem go od kilku lat ...

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Dzięki za dodatkowe informacje.  Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  Spróbuj połączyć się z naszym doradcą według wskazówek z poprzedniego postu.

• tomtok13's avatar
    tomtok13
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Próbowałem się skontaktować, ale ze względu na czas oczekiwania na kolejne odpowiedzi oraz otrzymywanie tylko odpowiedzi, że uzyskam pomoc, bez żadnych konkretnych wskazówek co do rozwiązania mojego problemu dałem sobie spokój ...

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,424 PostsLatest Activity: 48 minutes ago