Forum Discussion

Lanneek's avatar
Lanneek
Seasoned Newcomer
1 month ago

BRAK MOŻLIWOSCI ZALOGOWANIA SIE DO WEBAPP FC 26

Nie mogę zalogować sie do webapp ciągle loguje i wraca do logowania i taka pętla logowania powstaje, próbowałem na różnych przeglądarkach problem ciągle się powtarza tak samo w trybie incognito, wróciłem do FC 26 po dłuższej przerwie, ale wcześniej wszystko działało, problem występuje na PC.

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Dzięki za doprecyzowanie.

To cenna informacja, że Companion działa prawidłowo, a problem występuje wyłącznie w Web App na PC. Skoro testowałeś już różne przeglądarki i tryb incognito, wygląda na to, że nie jest to typowy problem z pamięcią podręczną przeglądarki.

Sprawdź jeszcze, czy problem występuje również po zalogowaniu się do Web App z innego komputera, jeśli masz taką możliwość. Daj też znać, czy korzystasz z VPN lub innego oprogramowania, które mogłoby wpływać na sposób zestawiania połączenia z przeglądarki.

To pomoże zawęzić, czy problem dotyczy konkretnego komputera, czy samego dostępu do Web App.

• Lanneek's avatar
    Lanneek
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Jeżeli chodzi o aplikacje mobilna to loguje się za pomoca wifi domowego, jeżeli chodzi o pc to normalnie mam kabel z rutera więc internet jest ten sam, na telefonie normalnie wszystko działa, ale na PC ciągle ta sama pętla logowania.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 days ago

Daj proszę znać, czy do Companion logujesz się z różnych urządzeń oraz korzystając z różnych sieci (np. Wi-Fi i danych komórkowych), czy problem wygląda tak samo w każdym przypadku.

• Lanneek's avatar
    Lanneek
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Siemka, problem wciąż występuje żadna z powyższych opcji nie działa.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

Hej Lanneek​ 

Na start spróbuj zalogować się najpierw do Companion App na telefonie. U części graczy to od razu „odświeża” dostęp i po tym Web App zaczyna działać normalnie.

Jeśli dalej będzie wracać do logowania, wyloguj się całkowicie z EA App na PC, zamknij ją i uruchom ponownie jako administrator, potem zaloguj się od nowa i dopiero wtedy wejdź w Web App. Możesz też zmienić hasło do konta EA, bo to wymusza reset sesji.

Daj znać, czy po tym udało się wejść.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 hours ago
1,800 Posts