Forum Discussion

kubinhocris94pl's avatar
2 years ago

Brakujące gry i dodatki w bibliotece

Witam, zalogowałem się na konto Eaapp i niestety brakuje gier oraz dodatków które legalnie zakupiłem 
w historii zamówień widnieją dodatki i na stronie lecz w aplikacji brak 

stosowałem już wszystkie metody włacznie z usunieciem aplikacji i ponownym wgraniem 

Proszę o pomoc 

Pozdrawiam

18 Replies

• matidop's avatar
    matidop
    2 years ago

Mam ten sam problem na swoim koncie, zostały usunięte gry i dodatki

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Opisany tu problem powinien być już rozwiązany, dzięki poprawce dostępnej dla wszystkich graczy korzystających z aplikacji EA. Jeśli nadal widzicie ten błąd, sprawdźcie, czy korzystacie z z aplikacji EA w wersji 13.166.

Możecie także manualnie pobrać aktualizację uruchamiając program EAUpdater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\EAUpdater.exe 

• matidop's avatar
    matidop
    2 years ago

Mam wersję 13.180 i problem dalej występuje. Jest widoczny komunikat o usuniętych grach i dodatkach których faktycznie brakuje w bibliotece.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@matidop w tej sytuacji poproszę Cię o wykonanie poniższych zaleceń:

uruchom program EAUpdater a następnie App Recovery: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\...

- ręcznie przeloguj stronę Biblioteki: poprzez menu w lewym górnym rogu > Widok > Przeładuj stronę 

W przypadku dalszych problemów:

• Odinstaluj a następnie ponownie zainstaluj aplikację EA 
    • Sprawdź działanie aplikacji z poziomu nowego konta administratora
  • Cześć, u mnie jest to samo, brakuje wszystkich dodatków do gry. Pisze, że zostały usunięte z niewymienionego powodu. Zrobiłam już chyba wszystko o czym było pisane tutaj w poście i nadal jest ten sam problem. 

• goliat177's avatar
    goliat177
    Rising Traveler
    2 years ago

U mnie, jak za pierwszym razem loguję się do aplikacji EA Play to pokazuję mi 29 gier, po ponownym uruchomieniu mam już prawidłową ilość gier na koncie, czyli 64. Z czego wynika to zamieszanie, bo od paru dni coś takiego obserwuję?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

Problemy związane z brakującymi grami w Bibliotece EA app  zauważone 22 maja, zostały już rozwiązane. 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 3 hours ago
1,617 Posts