Forum Discussion
Hej @DJanekPL
Wydzieliłem Twój post z innej dyskusji ponieważ Twój problem zdaje się być inny niż ten opisany w poprzednim wątku.
Sprawdź proszę czy problem uda się rozwiązać po zresetowaniu połączenia internetowego wedle instrukcji poniżej:
Czyszczenie pamięci podręcznej DNS/resetowanie połączenia internetowego. - Answer HQ
Jeśli to nie pomoże prześlij nam proszę plik DxDiag.
[Info] Jak wygenerować raport DxDiag
Oraz powiedz nam nieco więcej na temat konfiguracji Twojego połączenia.
- 2 years ago
Witam
Po resetowaniu połączenia internetowego błąd dalej się pojawia, pragnę nadmienić że korzystałem z kliku wifi za każdym razem to samo, od hotspotu z telefonu po 3 różne rutery.
poniżej przesyłam raport Dxdiag.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @DJanekPL
Dzięki za odpowiedź i przesłany plik DxDiag.
Z tego co widzę dysk twardy Twojego komputera został ustawiony by działał w systemie nadmiarowej macierzy niezależnych dysków.
Drive: C:
Free Space: 100.0 GB
Total Space: 975.6 GB
File System: NTFS
Model: Intel Raid 0 VolumeIstnieje duże prawdopodobieństwo, że jest to przyczyna problemów i wyjaśniałoby dlaczego instalacja zatrzymuje się.
Nawet jeśli udałoby Ci się dokończyć konfigurację RAID to obawiam się, że uruchomienie gier nie byłoby możliwe w takiej konfiguracji. Z tego co mi wiadomo gry nie wspierają uruchamiania ich z poziomu dysków skonfigurowanych jako RAID. Technologie te wykorzystuje się zazwyczaj w rozwiązaniach serwerowych.
Jeśli dysk Twojego komputera był wymieniany sugerowałbym skonsultować to z serwisem z którego korzystałeś przy kupnie.
Ponadto wygląda również na to że sterowniki Twojej zintegrowanej oraz dedykowanej karty graficznej są niezaktualizowane.
Sterownik dla Intel(R) UHD Graphics 630 pobierzesz stąd.
Sterownik dla NVIDIA GeForce RTX 2070 pobierzesz stąd.
- 2 years ago
Witam,
Dysk nie był wymieniany, oryginalny od ponad 5 lat, pytanie jak to możliwe w takim razie że w tamtym roku jeszcze mogłem śmigać na serwerach battlefielda a teraz nie, co więcej z innymi grami na innych platformach nie ma tego problemu, chociażby ostatnio pobrałem Borderlands 3 z Epica i grałem dosłownie 5 min temu w niego, a pobrałem go 2 dni temu po tym jak nie zadziałał znowu BF2042.
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 4 hours ago
- 9 hours ago
- 9 hours ago
- 10 hours ago
- 12 hours ago