Forum Discussion

DJanekPL's avatar
2 years ago

Dot.: mam problem z pobieraniem gier z eaapp

To Ci niespodzianka, otóż nie pomogło, podobnie jak reinstalacji aplikacji, gier (to za skutkowało tylko tym że nie mogłem pobrać ów gier), co więcej po wyczyszczeniu pamięci cash następowała niekończące się wczytywanie biblioteki, z czasem jedynie na żółtym tle pojawia się "Wczytywanie biblioteki trwa dłużej niż zwykle" no jakbym nie wiedział, męczę się z tym już od miesięcy i żadne zgłaszanie błędów nie pomaga, jedyne co to słyszę głuchą, nieubłaganą ciszę...

Najbardziej zależy mi na Dragona age Inkwizycja i bf 2042, w przypadku tego drugiego pomogło jedynie przerzucenie całej gry z innego laptopa, pomogło to na jedno odpalenie gry, następnym razem była powtórka z rozrywki, niekończące się "przygotowanie" plików.

14 Replies

• Stworzyłem nowe konto Windows, dalej to samo, pewnie coś z laptopem jest nie tak. Logowałem się innym kontem na tym lapku i też nie działa, za to moje konto działą na innych sprzętach. Pytanie tylko jak zdiagnozować problem.

• Z innej beczki, brat właśnie próbował się zalogować na swoje konto i okazuje się  że ktoś zmienił mu adres email, zostawił numer telefonu. Udało się ustalić że nowy adres email pochodzi z Rosji bądź Ukrainy. Możecie przekierować mnie do sekcji związanej z kradzieżą kont ? Dziękuję.

• DJanekPL's avatar
    DJanekPL
    2 years ago

Już przekazałem dalej, powinien skontaktować się w najbliższym czasie. A co do mojego problemu, ktoś ma jakiś pomysł? Bo mi oprócz formatowania nie przychodzi nic lepszego. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,332 PostsLatest Activity: 2 hours ago