Forum Discussion

nocte111's avatar
11 months ago
Solved

Dot.: Wystąpił problem z uprawnieniami bezpieczeństwa

Mam ten problem ale nie przy instalacji ts4 ale naprawie bo nie mogę włączyć gry pisze że nie może znaleźć pliku , więc naprawę włączyłam, a tu ten komunikat. próbowałam już wszystkiego co przyszło mi do głowy i wybrałam w antywirusach jako wyjątki wszystkie foldery z grą, Ea app itp. ale nadal nic a nie mogę wejść w ,, dozwolone aplikacje' bo mi niby IT blokuje i mam do niego dzwonić a to chore bo to mój prywatny PC i sama sobie IT jestem, nie wiem jak to ominąć. kilka dni temu normalnie grałam, nie wiem skąd ten problem z grą . Pomocy bo już myślę że nigdy nie będę mogła zagrać. A odinstalować i instalować nie próbuję  bo przecież też nie będę mogła zainstalować ☹️    

• nocte111's avatar
    nocte111
    9 months ago

Spróbuj zrobić co mi pomogło. Sprawdź czy nie masz mało miejsca na dysku głównym i z grom jak to inny i przeżyje mody i cc  i pamiętaj wyłączyć i uruchomić ponownie komputer i aplikację i odnowa włączyć naprawianie aby zadziałało. Oby też u ciebie to pomogło. Ja się nieporzebnie namęczyłam robiąc mnóstwo trików z internetu a okazało się że tak naprawdę nie uprawnieniami trzeba było się zająć . Trzymam kciuki 

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej @nocte111 

Wydzieliłem Twój post z innej dyskusji z racji tego, że ostatni komentarz w niej został zamieszczony ponad rok temu. 

Prześlij nam proszę zrzut ekranu, który pojawia się w momencie próby uruchomienia gry. Daj znam również znać jaka to gra. 

• Problem dotyczy gry The SIms 4

ea poradzili mi zainstalować od nowa aplikację ea ale to nic nie dało. Ciągle już od trzech dni ten problem, wkurzona jestem bo wydałam kasy kupę już  na dodatki  a nie mogę już grać. nie da się włączyć , pisze że nie można znaleźć pliku a jak klikam napraw to kilka razy próbuje ściągać i wraca do zera a potem ten komunikat nieszczęsny wyskakuje o Błędzie uprawnień. HELP

• Dzień dobry,

czy ten temat został rozwiązany, ponieważ mam taki sam problem i nie mam pojęcia jak sobie z nim poradzić.

Problem dotyczy oczywiście EA  App oraz gry the sims 4 - mam wrażenie, że jak była aplikacja origin to nie było żadnych problemów, a po przejściu na EA  App non stop coś się psuje...

Proszę o pomoc.

• Tak just to konto administratora i na dawałam uprawnienia folderów, bawiłam się w informatyka i nie pomogło. Raz pomogło odgruzowanie dysku bo miałam mało miejsca i może to był problem, bo następnego dnia mogłam już naprawić i grać. Znowu jedna pojawił się ten problem a miałam już luz bo dokupiłam dysk, skasowałam mody i cc co zainstalowałam od ostatniej gry i wyłączyłam i włączyłam ponownie i zadziałało, któryś był wadliwy. Aplikacja Są jest jakaś marna mi się wydaje bo jak było Orgin to nie miałam takich problemów czy przez mody czy przez mało miejsca (usuwałam za pierwszym razemnie mody więc to nie ten sam powódpowud) . Jakoś po godzinach kombinacji , proste sposoby okazały się skuteczne tylko trzeba uruchamiać ponownie komputer po kasowaniu i otworzyć są app jako administrator i znowu naprawę włączyć od nowa 

• nocte111's avatar
    nocte111
    9 months ago

Spróbuj zrobić co mi pomogło. Sprawdź czy nie masz mało miejsca na dysku głównym i z grom jak to inny i przeżyje mody i cc  i pamiętaj wyłączyć i uruchomić ponownie komputer i aplikację i odnowa włączyć naprawianie aby zadziałało. Oby też u ciebie to pomogło. Ja się nieporzebnie namęczyłam robiąc mnóstwo trików z internetu a okazało się że tak naprawdę nie uprawnieniami trzeba było się zająć . Trzymam kciuki 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 months ago

Hej @dotykciszy 

Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od @nocte111 

@nocte111 Oznaczę Twoją odpowiedź jako rozwiązanie, z racji tego że udało Ci się uporać z problemem. Dzięki za podzielenie się z nami rozwiązaniem. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,275 PostsLatest Activity: 25 minutes ago