Dot.: Wystąpił problem z uprawnieniami bezpieczeństwa
Mam ten problem ale nie przy instalacji ts4 ale naprawie bo nie mogę włączyć gry pisze że nie może znaleźć pliku , więc naprawę włączyłam, a tu ten komunikat. próbowałam już wszystkiego co przyszło mi do głowy i wybrałam w antywirusach jako wyjątki wszystkie foldery z grą, Ea app itp. ale nadal nic a nie mogę wejść w ,, dozwolone aplikacje' bo mi niby IT blokuje i mam do niego dzwonić a to chore bo to mój prywatny PC i sama sobie IT jestem, nie wiem jak to ominąć. kilka dni temu normalnie grałam, nie wiem skąd ten problem z grą . Pomocy bo już myślę że nigdy nie będę mogła zagrać. A odinstalować i instalować nie próbuję bo przecież też nie będę mogła zainstalować ☹️
Spróbuj zrobić co mi pomogło. Sprawdź czy nie masz mało miejsca na dysku głównym i z grom jak to inny i przeżyje mody i cc i pamiętaj wyłączyć i uruchomić ponownie komputer i aplikację i odnowa włączyć naprawianie aby zadziałało. Oby też u ciebie to pomogło. Ja się nieporzebnie namęczyłam robiąc mnóstwo trików z internetu a okazało się że tak naprawdę nie uprawnieniami trzeba było się zająć . Trzymam kciuki