Forum Discussion

kakakakalubisra's avatar
kakakakalubisra
Not applicable
1 year ago

dziwna odpowiedz od ea w sprawie blokady

Witam, spotkał mnie taki problem, ze po napisaniu e mail o tematyce odwołania blokady dostałem odpowiedz która była takie jak nie powinna. W pierwszej odpowiedzi otrzymałem informacje ze firma zajmuje się już problemem. w drugiej odpowiedzi kazano mi podać informacje o koncie (ea id, adres email, platforma). W trzeciej  odpowiedzi kazano mi się zweryfikować kodem otrzymanym przez e mail. Do tej pory już miałem przeczucie ze wszystko jest dobrze, lecz dzisiaj w nocy dostałem czwartą odpowiedz w której pani Vanshika S, napisała taką wiadomość: Sprawdziłam to dla Ciebie i chciałbym się z Tobą podzielić, że w tym przypadku Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ przypadkami banów zajmuje się oddzielny zespół. Nie wiem co pani miała na myśli, napisałem na poprawny e mail. Czy miał ktoś taki sam problem? Wszystko zajęło 2 tygodnie, a nadal nie usunięto mi blokady, mimo ze nic nie zrobiłem podejrzanego

1 Reply

• kamil80251's avatar
    kamil80251
    Not applicable
    1 year ago

Nie będę w stanie pomóc ale miałem podobny problem - zablokowano mi dodatek do The Sims 3 i kiedy chciałem aby albo go przywrócili albo go usunęli, żebym mógł go kupić ponownie to otrzymałem odpowiedź o podobnej treści, że jakiś zespół się tą blokadą zajmuje ale nie oni. I w ten sposób wpadłem w koło błędów - ponieważ mam produkt, ale grać w niego nie mogę oraz odwołania złożyć tez nie mogę.

Dzisiaj spróbowałem ponownie po ostatniej próbie i zobaczę, ale coś czuje że będzie powtórka z tego samego. Nie wiem o co chodzi z EA Help ale coś jest zdecydowanie nie w porządku.

Najczęściej te blokady się pojawiają kiedy się kupi produkt z jakiegoś G2A albo innej podobnej strony.

Trzymam kciuki, żeby udało Ci się rozwiązać problem - i piszę to wszystko aby podbić temat dla zasięgu.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 20 hours ago
1,811 Posts