Forum Discussion

PudelkoZKartonu's avatar
3 years ago
Solved

EA app - brak reakcji po logowaniu.

Witam.

Po zainstalowaniu EA App, które przebiega bez problemu uruchamia się panel logowania - loguje się na konto takie jak miałem na origin po czym okno samo się zamyka i nic więcej się nie dzieje. Widnieje w Menedżerze Zadań jako EA Background Service i prawie w ogóle nie zużywa zasobów 8,3 mb RAM. Próbowałem się logować na każdą platformę jaką mam tak samo się dzieje czy to na google czy na steam. Nie pomaga reinstall czy usuwanie wszelkiego rodzaju plików w local i roamingu oraz czyszczenie cache, uruchamianie w trybie zgodności z poprzednimi systemami czy też jako administrator.

Proszę o pomoc pozdrawiam.

• W czasie logowania do EA app odznaczcie opcję "nie wylogowuj mnie"

Dodatkowo warto sprawdzić uruchamianie EA app zarówno z zaznaczoną jak i odhaczoną opcją "Uruchom  jako administrator".

10 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @PudelkoZKartonu 

Dzięki za Twój wpis i wszsytkie dotychczas wykonane kroki. Chcę dorzucić kilka nowych zaleceń:

1. Odinstaluj EA app.

2.Upewnić się, że gra nie jest blokowana przez system operacyjny, wyłącz tymczasowo "Kontrolę konta użytkownika" (UAC). 

Start> wpisz kontrola konta użytkownika, a następnie naciśnij lub kliknij pozycję Zmień ustawienia kontroli konta użytkownikaPrzesuń suwak na sam dół, zachowaj zmiany i ponownie uruchom PC. 

3. Zainstaluj EA appPrzed jej uruchomieniem, w ustawieniach antywirusadodaj do listy programów zaufanych EA app oraz każdą grę, która jest już zainstalowana.

Mam nadzieję, że to pomoże. Pozdrawiam, 

_Kalina 

• 1baszta1's avatar
    1baszta1
    3 years ago
    mam tak samo, nic z powyższego nie zadziało. co ciekawe okazało się, że mogę się zalogować, gdy nie mam zaznaczonej opcji "nie wylogowuj mnie"
  • WItam ponieważ już straciłem cierpliwość postawiłem system na nowo launcher się uruchamia natomiast żadna z pobranych gier nie chce się uruchomić czy to w trybie administratora czy bez niego. Mam dla Państwa z EA radę jak już wypuszczacie jakiś Early Access to chociaż skupcie się na podstawowych funkcjach programu... Pozdrawiam.

• Super

Tak samo jak Orgin nie uruchamia sie 

Logowanie -> zero reakcji 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

W czasie logowania do EA app odznaczcie opcję "nie wylogowuj mnie"

Dodatkowo warto sprawdzić uruchamianie EA app zarówno z zaznaczoną jak i odhaczoną opcją "Uruchom  jako administrator".

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,301 PostsLatest Activity: 15 hours ago