Forum Discussion

Grubywgw's avatar
3 years ago
Solved

EA app - Kolekcja - brak gier

Nie mogę uruchomić gry, a gdy wchodzę na ea app to nie wykazuje żadnych pobranych gier, pomimo tego że, są one pobane. gdy wpiszę w wyszukiwarke jakąkolwiek grę to wyświetla się "pobierz" i niestety przycisk ten nie reaguje. 

• Dziękuję za Wasze wpisy, które połączyłam w jeden wątek.

Dziękujemy Wam za cierpliwość podczas sprawdzania tej sprawy.

Widzimy, że problem powinien zostać rozwiązany, więc spróbujcie ponownie uruchomić aplikację EA, aby sprawdzić, czy Wasza Kolekcja gier wraca do normy.

Jeśli nadal macie problem, może Wam pomóc wyczyszczenie plików pamięci podręcznej EA app.

Pozdrawiam,

_Kalina

54 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

@Leo_Valder1 rozumiem twoją frustrację spowodowaną brakiem gier na Twoim obecnym koncie. Z mojego doświadczenia wynika, że większość tego typu sytuacji wiąże się z zalogowaniem do niewłaściwego konta. W takiej sytuacji jest kilka rzeczy, które mogę doradzić:

- sprawdź logowanie za pomocą innego adresu email oraz EA ID

- jeśli do tego konta były połączone konta innych platform, zaloguj się do EA app za pomocą danych np. konta Steam, PSN, Xbox

W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z nami ponownie, bezpośrednio poprzez czat. Przygotuj numery seryjne brakujących gier lub numer zamówienia w przypadku zakupu na Origin/ EA (przejrzyj swoją historię zamówień lub zlokalizuj numer zamówienia, w potwierdzeniu wysłanym na email).

Trzymam kciuki. Pozdrawiam,

_Kalina

• Witam,

- Logowanie jest z PRAWIDŁOWEGO adresu

- Do konta nigdy nie były podłączone inne platformy

Co do numerów seryjnych to ich już nie posiadam. Zresztą kto trzyma takie rzeczy na poczcie, no ale widzę, że w przypadku EA trzeba zabezpieczać się na każdym kroku.

Brak słów, no nic EA już sobie na mnie nie zarobi.

Pozdrawiam

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

@Leo_Valder1 z mojego doświadczenia wynika, że jeśli do EA ID dodana jest cyfra to często jego właściciel ma takie samo ID, ale bez cyfry lub kilka kont z różnymi cyframi. Sprawdź czy uda Ci się zalogować do EA app poprzez inne EA ID (jeśli moja podpowiedź dotyczy się także Ciebie).

Dodatkowo chcę potwierdzić, że gry z konta nie znikają. W większości tego typu zgłoszeń osoba zgłaszająca ma kilka kont (np. z innym adresem email lub z adresem email, gdzie wkradła się literówka). 

Czy kiedykolwiek, były wykonywane zakupy gier lub dodatków w sklepie Origin lb obecnym EA?

• U mnie podobnie jak u innych użytkowników. Zniknęły gry z biblioteki, a dokładniej są ale do ponownego zainstalowania. Wszystkie np. Sims 4 wraz z 21 dodatkami. Konto nie jest połączone z innymi platformami, hasło na wszelki wypadek zmieniłem. Gra na dysku twardym istnieje lecz nie można jej uruchomić gdyż znowu coś zostało spiep..... Orgin jaki był taki był ale takich cudów jak z EA app to nie było. W razie czego grę szło naprawić. Niestety w tym wypadku jedyną szansą było odinstalowanie gry i ponowne jej pobranie (bo tylko taka opcja była możliwa). Stracono wszystko na co poświęciło się mnóstwo czasu. Nie jesteście w stanie mi tego oddać ani zrekompensować. Było to ostatni dodatek jaki kupiłem i ostatnia gra jaką biorę od EA. Nie chcę ryzykować ponownym cyrkiem jaki dziś przeżyłem. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,547 PostsLatest Activity: 5 hours ago