Forum Discussion
11 Replies
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
@Psotnik0969 daj nam znać na jakiej platformie została zakupiona przez Ciebie EA SPORTS FC™ 24.
Upewnij się także jaki jest status zamówienia (zakończony/ przetwarzany) bezpośrednio w historii transakcji sklepu.
Grę kupiłem na PC poprzez aplikacje EA app.
W historii zamówień pisze ze transakcja została pomyślnie zakończona.- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Dzięki za dodatkowe informacje @Psotnik0969
Zakładam, że w EA app logujesz się za pomocą konta, na którym gra została zakupiona.
Podsyłam Ci dodatkowe zalecenia:
- Ręcznie sprawdź aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA app Updater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\EAUpdater.exe
- Ponownie uruchom EA app poprzez menu w lewym górnym rogu > Pomoc > Uruchom ponownie aplikację
- Ręcznie przeloguj stronę Biblioteki: poprzez menu w lewym górnym rogu > Widok > Przeładuj stronę
- Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA (wykonaj kilkukrotnie)
- Zainstaluj ponownie aplikację EA
Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,
_Kalina
Zrobione wszystko jak nalezy i dalej problem wystepuję
Status zamowienia " Zrealizowany "
Sprawdzałem na innym PC tam dokładnie to samo !
- @EA_Kalina Jakieś pomysły co dalej ? Status zamówienia " ZREALIZOWANY " a gry juz ponad 24h nie ma w bibliotece !!!
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @21397
Jeśli kupiona przez Ciebie zawartość nie pojawiła się na Twoim koncie po upłynięciu 24 godzin - skontaktuj się z nami bezpośrednio.
- @EA_Kuba Kontaktuje się od wczoraj od godziny 17:00 i zero reakcji !
Do tego nie ma nigdzie opcij kontaktu z czatem ...
Robie dokładnie tak jak w tym poradniku i nigdzie nie ma mozliwosci rozmowy z czatem a tylko w nielicznych droga mejlowa - @EA_Kuba Halo ?
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Dziękuje za wasze posty oraz za wyrozumiałość przy wyjaśnianiu tej sytuacji.
Obecnie nasze zespoły analizują problem, gdzie po zakupie EA SPORTS FC™ 24 na EA app nie widać gry w Bibliotece. Jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy Wam znać.
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 4 minutes ago