Forum Discussion

PeTER8319's avatar
PeTER8319
Rising Newcomer
2 months ago

Ea app nie podłącza do serwera BF3

Cześć 

Mam problem z uruchomieniem EA APP ale nie podłącza do gry. Aplikację widzę całkowicie prawidłowo uruchomioną jestem zalogowany, serwery ok. Łącze ok. cache czyszczony wielokrotnie, naprawiana wielokrotnie, reinstalowana po kilka razy, bf3 też reinstalowany i naprawiony kilka razy, Defender wyłączony, antywirus też. Próbowałem chyba wszystkiego prośba o pomoc. Wcześniej wszystko działało ok. a od tygodnia brak możliwości gry. Nie mam już pomysłów.

3 Replies

• PeTER8319's avatar
    PeTER8319
    Rising Newcomer
    2 months ago

Dziękuję za podpowiedź. Wykonałem wg wskazówek ale dalej występuje ten sam problem. 

• A to nie czasami problem dobrze znanego oprogramowania przeciwko oszustom PunkBuster-a? Jeżeli nie jest zainstalowany (oraz odpowiednio uaktualniony) to choćbyś chodził po suficie to nic nie zdziałasz.

Z nim zawsze były/i są problemy, dlatego najlepiej wejść na oficjalną stronę producenta evenbalance(kropka)com, dział PB Setup, pobrać najnowszą wersję, rozpakować w folderze z grą, odpalić, wybrać Battlefield 3 i uaktualnić - po czym uruchomić grę.

Bo jak napisałeś że kilka razy reinstalowałeś wszystko to coś mogło się popsuć po drodze.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago
1,696 Posts