Forum Discussion

Kowalski10345's avatar
6 hours ago

EA app nie wyświetla po prawej stronie żadnych ikon

Pobrałem ea app i po uruchomieniu, po prawej stronie okna widać tylko czarne kontury w miejscu ikon, nie ładują się, przez to nie mogę dodać znajomych. Resetowałem pamięć podręczną X razy, dwa razy instalowałem na nowo ea app, Internet też nie jest problemem, bo przeglądarka i wszystko działa normalnie. Sama ea app wyświetla stronę sklepu, mogę pobierać gry i wszystko, tylko nie ładuje się prawa strona okna ze znajomymi. Ten sam problem występuje na dwóch laptopach (moim i dziewczyny).  Dodatkowo przy włączeniu It Takes Two, graj online, po chwili ładowania pokazuje się błąd, że nie może połączyć się z serwerami EA, które jak sprawdzałem były aktywne. Dodam, że po dłuższym czasie działania aplikacji w tle, w prawej stronie okna ładują się ikony, lecz nie mogę wciąż nic zrobić, ponieważ pokazuje, że wystąpił problem z połączeniem. Jak już mówiłem, Internet nie powinien być problemem.(It Takes Two było kupione przez Epic Games, jeśli ma to jakieś znaczenie) W załącznikach widok gdy pasek z prawej nie ładuje się i widok gdy się "załadował".

Prosiłbym o pomoc.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 39 minutes ago
1,699 Posts