Adastoziomal02
29 days agoNew Novice
Ea app
Uruchamiam aplikację wyświetla mi się strona logowania po kilku sekundach znika probowałem juz uruchomić jako administrator lockalapp usuwałem instalowałem usuwałem powiązanie z steam tez usuwałem ...
Dzięki za odpowiedź Adastoziomal02.
Czy mógłbyś, proszę, potwierdzić, że zostały przez Ciebie wykonane w pełni poprzednie kroki, które zaproponowałem?
Jeśli podczas wykonywania którego kolwiek z kroków pojawił się błąd lub go z jakiegoś powodu pominąłeś, daj mi znać.
Raport błędu wskazuje problem z biblioteką ucrtbase.dll, która powinna zostać zaaktualizowana w moim pierwszym poście. Jeśli wykonałeś ten krok i problem pojawia się nadal, znaczy to, że jakaś aplikacja wpływa na tę bibliotekę i potencjalnie ją psuje.
Sprawdźmy czy problem pojawi się kiedy uruchomisz komputer w trybie czystego rozruchu:
Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?
Sugerowałbym również sprawdzić spójność plików systemowych przy pomocy kontrolera plików:
zrobiłem reistalacje windowsa i dalej nie działa
Hej Adastoziomal02
Poprzez reinstalację Windowsa masz na myśli odświeżenie systemu czy pełną reinstalację od zera?
Problem pojawiał się również podczas uruchomienia komputera w trybie czystego rozruchu?
Czy kontroler plików naprawił jakieś pliki? Pojawił się jakiś komunikat podczas pracy tego programu?
Prześlij, proszę, nam plik DxDiag. Może tam znajdziemy dodatkowe wskazówki.