kacpi713 years agoSolvedEA PLAY multiplatformowość Czy kupując EA PLAY na STEAM będę mógł go też używać na XBOX? Czy to działa tylko na platformie na której się kupiło Avalayya3 years ago@kacpi71 Tak, tylko na platformie gdzie zakupiłeś.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,741 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,741 Posts
Recent Discussionssimcity nie działa na aplikacji na mac kupiłem wersje na Mac i w aplikacji pokazuje, że Dos†ępne tylko na windows. o co chodzi? Problem z pobraniem gry Mam Xbox Game Pass na PC, połączyłem konto EA z kontem Xbox i chciałem pobrać EA Sports FC 25. Problem w tym, że kiedy klikam „zainstaluj”, przenosi mnie do aplikacji EA app i tam mam tylko opcję kup...EA FC 26 - problemy techniczne Witam, Chciałbym zgłosić ponownie problem z grą EA FC 26. Po aktualizacji wróciły ponownie problemy z opóźnieniem w grze czy to Division Rivals czy Fut Champions. Próbowałem z V-sync i wyłączone, al...Język Gry W Grze którą dodałem do biblioteki zakupioną w serwisie Kinguin nie ma polskiej wersji instalacyjnej. Czy jest możliwość dodania/odblokowania tak bogatej funkcji dla jak najlepszej rozgrywki ? Brak nowych światów w grze The Sims3 Dzień dobry, Zakupiłam kilka dodatków 1.12.2025 roku w tym zestaw światów, który zawierał Monte Vista oraz Magiczne źródła. W mojej bibliotece EA pokazują się na zielono, że są wprowadzone one do gr...