kacpi713 years agoSolvedEA PLAY multiplatformowość Czy kupując EA PLAY na STEAM będę mógł go też używać na XBOX? Czy to działa tylko na platformie na której się kupiło Avalayya3 years ago@kacpi71 Tak, tylko na platformie gdzie zakupiłeś.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 18 hours ago1,656 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 18 hours ago1,656 Posts
Recent DiscussionsNeed for Speed™ Unbound osiągnięcie Mistrz ucieczki Próbowałem zrobić to osiągnięcie tysiąc razy wszystko co było trzeba zapewnić zrobiłem auto klasy A+ i to nie jednym Próbowałem poziom obławy 5 i dalej nic nie daje mi osiągnięcia na xbox inne działa...Gra się nie uruchamia czarne okno wraca do ea app Problem pojawił dość dawno jakieś +/- 3 miesiące temu gra została zakupiona na ea app na premierę i od tego czasu chodziła (zagrałem w nią 140h) Próbowałem ją naprawić tak jak zalecały poradniki na f...PROBLEM Z EA APP KONTO NIE SYNCHRONIZUJE MI GRY EA FC 26 Dzień dobry, moja biblioteka w EA App jest pusta tylko na moim głównym koncie EA. Gra EA SPORTS FC 26 nie jest widoczna jako posiadana w bibliotece. Widzę jedynie możliwość zakupu FC Points,...Brak przedmiotów z ea fc 26 TOTY edition Kupiłem EA SPORTS FC 26 TOTY Edition na PC. Dodatek TOTY jest zainstalowany i widoczny w EA App, ale nie otrzymałem żadnej zawartości z edycji TOTY. Brakuje mi: 5000 Season Points, 11 kart TOTY Nomin...problem z ponowną instalacją ea launcher ea nie działało więc pomyślałam że to znowu przez aktualizacje windows i chciałam naprawić jak zawsze przez zainstalowanie jeszcze raz ale pokazuje sie że nie mogę zainstalować aplikacji ponieważ już...