Forum Discussion

niunia01233's avatar
niunia01233
Newcomer
4 hours ago

EA-problemy z czatem

Witam, dzisiaj próbowałam zalogować się do mojego konta na EA, ale nie mogłam tego zrobić. Wpisałam login, hasło i przyszedł czas na wpisanie maila z kodem dostępu (weryfikacja dwuetapowa) jednak takowy mail nie przyszedł. Nie mam go w żadnych zakładkach, spamie no nigdzie. Zgłosiłam sprawę do EA, wysłałam zgłoszenie połączyłam się z doradcą. Opisałam w czacie całą sytuację i zminimalizowałam czat (nie całą stronę tylko dymek czatu). Zobaczyłam powiadomienie otworzyłam dymek i nic żadnej wiadomości, na początku pomyślałam że to mi się przewidziało, później znowu i znowu. Na otwartym czacie cały czas również nie pokazują się wiadomości. Jak z nimi się wgl skontaktować ? Albo jak można ominąć logowanie bez weryfikację dwuetapowej, czy wgl da się to zrobić. Jeżeli uda mi się zalogować pierwsza czynność to prawdopodobnie będzie usunięcie tej weryfikacji... o ile da się wgl zalogować. 

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago
1,769 Posts