Lazy77_Newcomer13 hours agoErrorCzesc mam problem od wczoraj wyswietla mi sie taki komunikat i nwm co z tym zrobicIMG_E0887EE4-1E7D-4A1E-823D-AA5306699156.jpeg3 MB
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,710 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,710 Posts
Recent DiscussionsDelay w meczu a reszta płynna Od listopada mam w meczach straszne opoznienie. Wszystko inne jest płynne lecz gdy gram mecz jest ogromny delay i nawet przy nim spadki fps. Ktoś wie jak to naprawić? Prosiłbym o pomoc! Upłynął limit czasu instalacji Spróbowałam później ( od wczoraj się z tym bawię) próbowałam też z różnych instalek. Usuwałam, wyłączałam, robiłam chyba wszystko. Ktoś wie o co chodzi? pomocy Error Czesc mam problem od wczoraj wyswietla mi sie taki komunikat i nwm co z tym zrobic BF4 brak w bibliotece Dawno zakupiłem BF4 Premium w wersji pudełkowej z kodem do pobrania grałem w aplikacji origin Grę mam nadal zainstalowaną lecz bark jej w bibliotece EA Kiedy chce uruchomić otrzymuję komunikat "G...Gra zapisuje automatycznie mecze Gra mimo wybrania opcje wyjście bez zapisywania, zapisała mi przypadkowo przesymulowany finał mistrzostw świata, teraz nie daje opcji odzyskania tego meczu by ponownie go zagrać. Jakie działania nale...