C4RLORising Novice5 months agoSolvedFC 26 Crash report handler gra nie chce się uruchomić Proszę o pomoc. Gra od premiery chodziła mi bezbłędnie dziś chciałem uruchomić i wyświetla mi się taki komumikat. Show MoreC4RLO5 months agoZaczęło działać po aktualizacji ;/
EA_KalinaCommunity Manager5 months agoDzięki za potwierdzenie C4RLO Oznaczam Twój post jako rozwiązanie.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 day ago1,724 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 day ago1,724 Posts
Recent DiscussionsBrak zainstalowanego świata - wiejska sielanka Dzień dobry! Kupiłam dodatek wiejska sielanka, zainstalowałam go i w EA pokazuje mi, że dodatek został zainstalowany. W grze the Sims 4 pokazuje mi, że świat nie został zainstalowany. Nie wiem co m...Po aktualizacji EA się nie włącza. Po ostatniej aktualizacji aplikacja EA nie chciała się włączyć. Odinstalowałem i próbowałem zainstalować na nowo, ale EA napotyka błąd. Kod błędu INST-21-25005 Proszę o pomoc. Pozdrawiam EA app - Błąd przy instalacji Miałem podobnie - dostałem odpowiedź że EA app nie zadziała już na systemie 7. Wobec tego mam pytanie do EA_Kuba - zaktualizowałem system do windows 10, zaktualizowałem wszystkie sterowniki itp. I ...Proszę o pomoc Na koncie mojej córki w EA nie może się zalogować ponieważ jest potrzebny 6 cyfrowy kod , który jest wysyłany na adres email. Niestety nie przychodzi ten kod na podany adres email. Nie wiem dlaczego ...Rynek transferowy Witam od dłuższego czasu nie umiem kompletnie kupować ani sprzedawać karty na rynku transferowym rynek transferowy był odblokowany dzieje się to od ponad miesiąca lub dłużej i nie umiem nic z tym zro...