C4RLORising Novice4 months agoSolvedFC 26 Crash report handler gra nie chce się uruchomić Proszę o pomoc. Gra od premiery chodziła mi bezbłędnie dziś chciałem uruchomić i wyświetla mi się taki komumikat. Show MoreC4RLO4 months agoZaczęło działać po aktualizacji ;/
EA_KalinaCommunity Manager4 months agoDzięki za potwierdzenie C4RLO Oznaczam Twój post jako rozwiązanie.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,697 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,697 Posts
Recent Discussionsbłąd mam problem bo zawsze jak muj piłkarz dostanie czerwień to nigdy nie wrac raz wrucił ale po jakiś 40 około meczach raz to nawet po 60 nie wrucił Fc 26 rynek transferowy Witam mam problem z gra fc26 poniewaz nie moge wykonac zadania ukoncz rewolucje podstaw, wykonalem wielokrotnie a nie zalicza mi, a to odblokowuje rynek.transferowy Problem z logowaniem brak e-mail Witam od tygodnia szukam pomocy na dostępnych zakładkach pomocy na stronie EA jednak nikt nie chce pomóc. Konto paiadam od 2011 i na to wychodzi że traktowanie klienta i dostępność pomocy to jakiś ...Gra nie uruchamia się Proszę o weryfikację, czy były wprowadzane w nocy jakieś zmiany do The Sims 4. Mam ustawione automatyczne pobieranie aktualizacji. Gram na systemie Ubuntu, campatibility mam ustawione na Proton 10.0-...Gra nie uruchamia się Wczoraj grałam w The Sims 4. Dzisiaj mam launching, a potem nic. Znowu pojawia się przycisk play. Proszę o pomoc w zweryfikowaniu, w czym jest problem i dlaczego dzisiaj nie mogę uruchomić gry.