g5u5wqoc5v5uNewcomer22 hours agoFc 26 serweryNie działają serwery ea w fc 26, brak możliwości wejścia w ultimate team
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,720 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,720 Posts
Recent Discussionskod błędu INST-21-25006 Witam Tak jak w temacie - aplikacja działała i nagle przestała. Próbowałem wszystkiego - uruchom jako administrator itp. Odinstalowałem i nie mogę jej zainstalować - pokazuje się właśnie taki błąd. ...Brak możliwości pobrania dodatków do The Sims 4 po połączeniu konta ze Steam Witam! Tak jak w tytule posiadałam konto w EA i miałam tam parę dodatków oraz podstawkę The Sims 4. (posiadałam również jej bezpłatną wersję na STEAM-ie) Chciałam kupić kolejny dodatek przez STEAM ...Fc 26 serwery Nie działają serwery ea w fc 26, brak możliwości wejścia w ultimate team Brak możliwości zalogowania do Autolog w grze NFS: The Run Hej, przy próbie uruchomienia gry NFS: The Run pojawia mi się komunikat: ŁACZENIE Z SERWERAMI AUTOLOGU. Dalej gra się nie uruchamia. W załączeniu screen. Problem z dodatkiem UEFA EURO 2012 na PC Witam, Mam problem z dodatkiem Uefa Euro 2012. Zgodnie ze screenami z konta - dodatek jest kupiony, pobrał się prawidłowo. Niestety, kiedy wchodzę do gry i próbuję go włączyć, mam tylko opcję zakup...