Forum Discussion

Loadinger0X's avatar
2 years ago

Fifa 23, brak możliwości zagrania w nowo zakupioną grę (steam)

Cześć, jak w tytule mam problem z fifa, komunikacja z EA support  help.ea.com jest nierealna w jezyku angielskim ani w polskim. 

"Niektóre funkcje zostały wyłączone, ponieważ EA app została uruchomiona z poziomu innej aplikacji" - Po włączeniu gry z poziomu steam/pulpitu/eapp pojawia się ten sam błąd za każdym razem po zniknięciu okna antycheat w kliencie EA app.

Przegrzebałem forum, przeglądarke. Przeniosłem grę z dysku hdd na sd - nic, aktualizacja systemu, aktualizacja VC sterowników, w dxdiag zero jakichkolwiek błędów związanych z antycheatem czy samą grą. Wyczyściłem cache EAapp, reinstalka na różnych dyskach samego klienta, sprawdzenie spójności plików = nic. Sprawdzałem wszystko. Dodane do wyjątków windows defendera, uruchomienie z uprawnieniami administratora.

Jakieś opcje? Proszę o pomoc. Gry nie udało się uruchomić ani razu.

16 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@Loadinger0X czy korzystasz z VPN? jeśli tak, to wyłączenie VPN zostało oznaczone jako rozwiązanie na naszym EN forum tutaj

Również inny gracz oznaczył rozwiązanie tego problemu na EN AHQ tutaj.

Spróbuj ponownie wykonać powyższe kroki, często kolejność ich wykonania decyduje o skuteczności.

• Rozwiązania nic nie dały. Próbowałem zresztą ich wcześniej. Przegrzebałem całkiem sporo ENG answers hq kilka tygodni temu. 😞

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,405 PostsLatest Activity: 12 days ago