Forum Discussion

Michvcz02's avatar
3 years ago
Solved

Gry i dodatki z Origin tylko częściowo przeszły na EA App

Cześć, zalogowałem się wczoraj do EA App i mam problem z grami i dodatkami. 

Kilka lat temu kupiłem Battlefield 4 na płycie, wymagało konta Origin, więc je założyłem, dodałem do konta rowież Sims 3 kiedy zaczely wymagac z czasem logowania do platformy Origin, w międzyczasie na Origin w ramach jakieś promocji/eventu rozdawania gier otrzymałem Battlefield 3 oraz wszystkie dodatki do BF4, kilka innych gierek.

Po zalogowaniu niestety widnieje w bibliotece tylko Battlefield 4 z kilkoma (nie wszystkimi) dodatkami, ktore posiadałem. Chciałbym się dowiedzieć co mam zrobić w takiej sytuacji, ponieważ zależy mi na odzyskaniu gier i dodatków, które posiadałem (domyślam się, że okresy próbne na rożne gry ktorych nie wykorzystalem, raczej przepadły, ale to nie na nich mi zalezy)

• Hej @Michvcz02 

Gry dodane do konta nawet kilka lat temu będą wciąż aktywne. Warunkiem uzyskania do nich dostępu jest zalogowanie się właściwym kontem na EA app (te same dane do logowania jak w Origin).

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc Ci w problemach związanych z zlokalizowaniem właściwego konta. Najlepiej będzie jeśli przygotujesz sobie kody gier i skontaktujesz się z nami poprzez telefon, lub czat na help.ea.com. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

Pozdrawiam,

_Kalina

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Michvcz02 

Gry dodane do konta nawet kilka lat temu będą wciąż aktywne. Warunkiem uzyskania do nich dostępu jest zalogowanie się właściwym kontem na EA app (te same dane do logowania jak w Origin).

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc Ci w problemach związanych z zlokalizowaniem właściwego konta. Najlepiej będzie jeśli przygotujesz sobie kody gier i skontaktujesz się z nami poprzez telefon, lub czat na help.ea.com. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

Pozdrawiam,

_Kalina

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,233 PostsLatest Activity: 2 days ago