Forum Discussion

M4c1nNn's avatar
M4c1nNn
Newcomer
1 year ago
Solved

Gry sie nie uruchamiają

Próbuje odpalić gry takie jak EAFC24 , BattleField , The Sims 4 żadna z nich niechce sie odpalic pokazuje mi sie tylko mały ekranik wczytywania gry a nastepnie spowrotem odpala sie Ea app i gra nigdy sie nie odpala robiłem reinstall ea app naprawiłem anticheat dałem EA jako aplikacje uruchamiającą sie przez administratora dalej nie działa POMOCY co mam zrobic?

• Hej,

Spróbuj utworzyć nowe konto użytkownika systemu z uprawnieniami administratora i korzystając z niego, uruchom grę. Podobne problemy zdarzały się gdy nazwa konta windows zawierała polskie znaki takie jak ą czy ż więc staraj się ich unikać podczas tworzenia nowego użytkownika.

1 Reply

• Hej,

Spróbuj utworzyć nowe konto użytkownika systemu z uprawnieniami administratora i korzystając z niego, uruchom grę. Podobne problemy zdarzały się gdy nazwa konta windows zawierała polskie znaki takie jak ą czy ż więc staraj się ich unikać podczas tworzenia nowego użytkownika.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 15 days ago
1,804 Posts