Forum Discussion

Maciekitd's avatar
26 days ago
Solved

jak to zrobić?

Dzień dobry

Kupiłem sobie nfs unbound i skopiowałem pliki kolegi na pendrive żeby nie pobierać bo mam wolny internet. ea app nie przyjmuje pliku. co zrobić?

• Hej @Maciekitd 

Sprawdź proszę czy da się obejść problem w następujący sposób. 

Rozpocznij pobieranie gry i zatrzymaj je kiedy osiągnie 1%. W tym czasie powinien zostać utworzony folder gry w domyślnej lokalizacji instalacji. 

Następnie przenieś pliki z pendrive do utworzonego folderu i wznów instalację. Po chwili powinna ona "wskoczyć" po weryfikacji plików do 100%. 

Jeśli ten sposób nie pomoże to obawiam się, że będziesz musiał pobrać grę w 100%. 

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    26 days ago

Hej @Maciekitd 

Sprawdź proszę czy da się obejść problem w następujący sposób. 

Rozpocznij pobieranie gry i zatrzymaj je kiedy osiągnie 1%. W tym czasie powinien zostać utworzony folder gry w domyślnej lokalizacji instalacji. 

Następnie przenieś pliki z pendrive do utworzonego folderu i wznów instalację. Po chwili powinna ona "wskoczyć" po weryfikacji plików do 100%. 

Jeśli ten sposób nie pomoże to obawiam się, że będziesz musiał pobrać grę w 100%. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,096 PostsLatest Activity: 4 months ago