Forum Discussion

Valrendil's avatar
1 year ago

Kontakt z supportem

Cześć.

Może ktoś mnie oświeci, zanim wyjdę z siebie. Czy istnieje tu jakiś cywilizowany kontakt z supportem? Taki, który wychodzi poza ramy "kliknij w skontaktuj się z nami, a będziemy zapętlać ci linki do tych samych stron i artykułów"?

Mam problem z połączeniem konta z psn, gdyż wg EA poprzednie wygasło mimo że nigdy nie było zmieniane, kilkukrotny reset haseł nie pomógł, odnośnik do ustawień konta z połączeniami pomaga mi wcale, bowiem według konta EA moje konto nie jest połączone z konsolą (ale według alertu, który uniemożliwia mi połączenie, jednak jest 🙂). Zamiast cieszyć się z rozgrywki, marnuję wieczór na próbę kontaktu z supportem. Jakiś mail? Nic, zakładki dotyczące mojego problemu nie umożliwiają mi kontaktu mailowego, wyrzuca mi wyłącznie pęczek artykułów na dany temat. Założyłam sprawę i miałam czekać na czat z konsultantem, przybliżony czas oczekiwania, wynoszący 4 minuty, zmienia się właśnie w jakieś 40. Może ktoś tu z obecnych jest w stanie mi doradzić, jak się dobić do pracowników, najlepiej nie linkując żadnych "help ea", bo przechodziłam przez te strony kilkukrotnie.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 day ago
1,730 Posts