Kontakt z supportem
Cześć.
Może ktoś mnie oświeci, zanim wyjdę z siebie. Czy istnieje tu jakiś cywilizowany kontakt z supportem? Taki, który wychodzi poza ramy "kliknij w skontaktuj się z nami, a będziemy zapętlać ci linki do tych samych stron i artykułów"?
Mam problem z połączeniem konta z psn, gdyż wg EA poprzednie wygasło mimo że nigdy nie było zmieniane, kilkukrotny reset haseł nie pomógł, odnośnik do ustawień konta z połączeniami pomaga mi wcale, bowiem według konta EA moje konto nie jest połączone z konsolą (ale według alertu, który uniemożliwia mi połączenie, jednak jest 🙂). Zamiast cieszyć się z rozgrywki, marnuję wieczór na próbę kontaktu z supportem. Jakiś mail? Nic, zakładki dotyczące mojego problemu nie umożliwiają mi kontaktu mailowego, wyrzuca mi wyłącznie pęczek artykułów na dany temat. Założyłam sprawę i miałam czekać na czat z konsultantem, przybliżony czas oczekiwania, wynoszący 4 minuty, zmienia się właśnie w jakieś 40. Może ktoś tu z obecnych jest w stanie mi doradzić, jak się dobić do pracowników, najlepiej nie linkując żadnych "help ea", bo przechodziłam przez te strony kilkukrotnie.