Ktoś zhakował mi konto i zmienił email oraz hasło
Dzień Dobry . Mam straszny duży problem moje oryginalne konto zostało mi zabrane . Złodziej zabrał mi do niego dostęp zmieniając mój adres email a także hasło . Jestem przerażony tym od dwóch dni gdyż miałem tam co prawda mało gier ale jednak mój skarb czyli PVZGW2 z odblokowanymi wszystkimi postaciami a także nabitym licznikiem 790 godzin . Moje konto zostało skradzione jednak . Chciałem je odzyskać przez pomoc EA ale jednak jest to bardzo bolesne zajęcie . Praktycznie podaje im non stop moje dane moje wszystko .Tłumacze że haker zmienił adres gmail na swój a ci karzą mi podać non stop adres konta i mówią mi że te konto nie jest z żadnym użytkownikiem powiązane mimo że było gdyż mam nadal wiadomości od EA z weryfikacją konta .Wysyłam non stop zdjęcia i dowody zakupu gry oraz screeny że konto pierwotnie było moje adres ip wszystko a nadal mówią że za mało dowodów i tak jest każdy odsyła mnie do każdego nie wiem już co robić . Nawet jak mówią że wyślą mi weryfikacje na aktualne konto gmail i tak tego nie dostaje . Nie wiem już co robić pomoc techniczna pogorszyła się znacznie . Ktoś ma jakieś porady czy już lepiej mam się przygotować z myślą żeby kupić tą grę ponownie na steam.