Forum Discussion

stanntwic3's avatar
stanntwic3
Newcomer
1 month ago

Need for speed heat nie pojawia się w bibliotece

Hej, 

nie jestem pewna czy pisze w opowiednim miejscu ale mam problem z NFS heat. Kupiłam dobry klucz do gry i wykorzystałam go w aplikacji na PC pokazuje mi, że wszystko git ale gra nie pojawia mi sie w bilbliotece i tak jakbym jej nie miała.

tak to wygląda jeśli chodzi o to co mi sie wyświetla po tym

[edytowane przez EA_Kuba]

a nastepnie po kliknięciu "potwierdz"

I gra jakby nie istnieje na moim proflu

2 Replies

• walas85's avatar
    walas85
    Rising Hotshot
    1 month ago

Spokojnie po pewnym czasie powinien się pojawić w twojej bibliotece, bądź trafiłaś na błąd aplikacji który dosyć często lubi chować gry z biblioteki graczy - wtedy wystarczy uruchomić aplikację na nowo. Lewy górny róg w aplikacji EA App, rozwijasz 3 paski, zakładka pomoc, uruchom aplikację ponownie.

Powinno zadziałać.

Dla własnego bezpieczeństwa powinnaś w pierwszym zdjęciu zamazać ID konta i adres e-mail - twoje dane nie powinny buszować w sieci, bo nie wiadomo kto do czego je wykorzysta.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    30 days ago

Hej stanntwic3​ 

Usunąłem jeden z załączników w Twoim poście z racji tego, że zawierał on Twój adres email. 

Jeśli wskazówki od walas85​ nie zadziałają - powiedz nam gdzie kupiłeś klucz do gry? 

Jeśli pochodził od nieautoryzowanego sprzedawcy, będziesz musiał kontaktować się bezpośrednio z nim by reklamować produkt. 

Kupowanie walut premium EA i gier do pobrania

Jeśli dokonasz zakupu od nieautoryzowanych sprzedawców cyfrowych

Kupowanie gier cyfrowych EA u nieautoryzowanych sprzedawców wiąże się z ryzykiem.

• W najlepszym wypadku możesz otrzymać niewłaściwy produkt lub inną wersję językową.
    • W najgorszym zaś dane Twojego konta EA lub dane rozliczeniowe mogą trafić w niepowołane ręce. Może to skutkować nieuprawnionym użyciem danych rozliczeniowych lub utratą dostępu do konta.
    • Nieautoryzowani sprzedawcy mogą sprzedać fałszywy, używany lub skradziony klucz albo kod produktu.
    • Wyłączymy wszystkie nielegalnie uzyskane gry i kody produktów. Oznacza to, że nie będzie można dalej grać w grę ani wykorzystać wirtualnej waluty.
    • Doradcy EA nie będą w stanie pomóc w przypadku gier zakupionych od nieautoryzowanych sprzedawców lub nielegalnie. 

Każdy zakup dokonany u nieautoryzowanego sprzedawcy wiąże się z ryzykiem. Zadbaj o to, by twoje konto i dane osobowe były bezpieczne.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago
1,651 Posts