Forum Discussion

bonifacy48's avatar
bonifacy48
Seasoned Newcomer
2 months ago

Nie jestem w stanie odinstalować EA app

Od dłuższego czasu usiłuje odinstalować EA app. Najpierw próbując sama zwyczajnie przez panel, potem szukałam jakiś poradników na ich stronie i nic nie pomaga. EA app dalej znajduje się na moim komputerze i mimo komenda ,,odinstaluj'' nic nie robi, aplikacja dalej się znajduje. Zajmuję mi tylko miejsce, już nie gram w żadną z gier ea. Próbowałam na ,,czystym starcie'' to zrobić, szukałam w aplikacji - nic. Na waszej stronie też nie ma żadnej przydatnej informacji. Odinstalowałam Epica całkowicie i nie wiem jaka inna aplikacja może jakkowiek kolidować.

2 Replies

• bonifacy48's avatar
    bonifacy48
    Seasoned Newcomer
    10 days ago

Użyłam tej aplikacji i z jednej strony aplikacji nie ma, ale dalej jest jeśli mogę to tak powiedzieć. Według Revo Uninstaller aplikacji nie ma na urządzeniu jak i kiedy szukam jej w ustawieniach - w pamięci, ale dalej mogę z niej korzystać i znajduje się na komputerze. (to jest jeden screenshot) Aplikacji technicznie nie ma, ale dalej jest.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej bonifacy48​ 

Spróbuj skorzystać z innego programu do odinstalowania EA app - np. Revo Uninstaller

Daj znać jak Ci poszło.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,402 PostsLatest Activity: 27 minutes ago