Forum Discussion

brunatka123's avatar
3 years ago

Nie mogę zainstalować EA apps

hej

Kompletnie się nie znam na takich tematach

Chciałam pobrać sims4 za darmo no i stosowalam się wedlug instrukcji. Pobralam ea apps (to pomarańczowe obok pewnie ) czy jak to się nazywa no i była ta ikonka od tego, kliknelam ją i potem pojawił się tylko taki ekranik no i nie ładowano się w ogóle ☹️ włączałam, wyłączałam, „odinstalałam„ (wyrzucałam do kosza) i pobierałam jeszcze raz ale to nie pomaga! Klikałam żebym wchodziła jako administrator ale to nic nie dawało, wszystko tak samo ☹️ Nie wiem czy mam po prostu za słaby laptop ale z drugiej strony on jest z tamtego roku i są ludzie co to pobierali na stare komputery no. Patrzyłam inne wątki na forum ale to mi nie pomaga, bo ja tego nawet nie mam na komputerze chyba, tylko to jakiś instalator ☹️ z góry dziękuje za pomoc

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @brunatka123 

Dzięki za Twoje zgłoszenie, przykro mi z powodu problemów. 

Widzę, że posiadasz laptop Huawei. Z racji tego, że trudno będzie określić jego dokładny model z samego zdjęcia, a niektóre modele tego producenta byłyby poniżej minimalnych wymagań gry - prześlij nam proszę plik DxDiag. Na jego podstawie spróbujemy określić przyczynę problemu. 

[Info] Jak wygenerować raport DxDiag - Answer HQ

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

@brunatka123 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy naszej społeczności AHQ do rozwiązania problemu. Jeśli tak podeślij nam DxDiag, o który poprosił @EA_Kuba 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,405 PostsLatest Activity: 15 hours ago