Forum Discussion

Numi4002's avatar
2 years ago

Nie udało się uruchomić gry Wystąpił błąd, - Fifa 23

Cześć,

Nie udało się uruchomić gry

Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie Spróbuj ponownie za chwilę.

Wczoraj wyskoczył mi taki komunikat gdy próbowałem uruchomić Fifę 23. Najdziwniejsze jest to, że do tych czas nie miałem takich błędów, a na dodatek jeszcze z rana normalnie grałem. Lecz kiedy spróbowałem zagrać w tę grę po południu wystąpił taki komunikat.

Proszę o pomoc. 

7 Replies

• Mam to samo.

Wczoraj się to stało i dzisiaj też nie działa.

Naprawiło się u Ciebie? 

• Tak, do dzisiaj też nie zadziałało. Próbowałem wielu sposobów i nic nie zadziałało. Dopiero jak odinstalowałem i zainstalowałem grę ponownie to zadziałało.

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    2 years ago

@Numi4002  @FEL2014  Witajcie 🙂

A próbowaliście oczyścić cache aplikacji EA app, . Na zrzucie widzę, że po lewej stronie nie ma widocznej ikony z nazwą gry Fifa 23 (zaraz pod zakładką EA Play), powinna tam być.

Spróbujcie oczyścić cache, wg tego artykułu - Czyszczenie pamięci podręcznej. 

• @Narayen Cześć
    Próbowałem oczyścić cache aplikacji EA app. Nie pomogło. A w dodatku po odinstalowaniu gry teraz nie mogę jej zainstalować bo kiedy jest już 100% to pisze "Błąd zapisu na dysku"
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Sprawdźcie czy problem ustąpi po zainstalowaniu gry na innym dysku niż dotychczas. Dajcie znać jak poszło. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,331 PostsLatest Activity: 2 hours ago