Odzyskanie dostępu do konta Origin/EA - usunięty adres e-mail powiązany z kontem
Dzień dobry,
mam problem z uzyskaniem dostępu do starego konta, które było nieużywane przez długi czas.
Znam dane dostępowe do niego tzn. e-mail i hasło - kilka dni temu uruchomiłem mój stary PC i byłem w stanie zalogować się offline do aplikacji Origin. Niestety, wpisanie tego samego loginu i hasła na stronie logowania do konta EA zwraca informację, że dane są nieprawidłowe lub wygasły.
Hasła nie mogę zmienić - nie mam już dostępu do adresu e-mail powiązanego z kontem - został on usunięty.
W jaki sposób mogę potwierdzić tożsamość w tej sytuacji i odzyskać dostęp do konta? Tak jak pisałem, znam ostatnie działające dane dostępowe, jestem również wciąż w posiadaniu np. pudełka z grą przypisaną do konta, które zawierało książeczkę z unikalnym kodem.
Dziękuję z góry za odpowiedzi, pozdrawiam
Hej pk_99511
Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.
Jeśli nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta EA, skontaktuj się z nami, aby uzyskać pomoc.
Przygotuj następujące informacje:
- adres e-mail powiązany z twoim kontem EA
- dowolne nazwy użytkownika lub konsolowe identyfikatory (np. tagi gracza Xbox Live czy identyfikatory internetowe w sieci PlayStation™Network) powiązane z twoim kontem EA
- wszelkie numery faktur za gry kupione w naszym sklepie lub kody produktów posiadanych gier