Forum Discussion
29 Replies
- EA_Kuba3 months ago
Community Manager
Hej koza68lol
Czy wykonywałeś dotychczas jakieś kroki by rozwiązać ten problem?
W tym wątku pojawiły się rozwiązania polegające na aktualizacji sterowników na Twoim komputerze oraz bibliotek VC++. - koza68lol3 months agoRising Novice
Tak robiłem wszystko co znalazłem na forum za pomocą gpt oraz chatu online z pomocą EA i nic nie pomogło nawet ta usterka zmusiła mnie do zmiany win 10 na 11 (nie wiedziałem co robić ) ale taka ciekawostka gra z innego konta EA oraz Steam uruchamia się bez problemu pożyczyłem od kolegi i okazało się że to nie wina sprzętu lecz samego konta ponieważ kolega zalogował się na moje konto na swoim PC i gra się nie uruchomiła wyskoczył ten sam błąd co na moim PC . Także reasumując wina nie sprzętu lecz czegoś związanego z kontem.
- EA_Kuba3 months ago
Community Manager
Hej koza68lol
Dzięki za odpowiedź i dodatkowe informacje.
Czy miejsce instalacji gier jest na tej samej partycji zarówno dla EA app i Steam?
Jeśli możesz prześlij nam proszę filmik pokazujący cały proces uruchamiania gry i pojawiający się błąd. Pomoże to w dalszej analizie problemu.Taki filmik możesz nam przesłać w formie linku na YT.
- koza68lol3 months agoRising Novice
Plik załączam tutaj a jeśli chodzi o partycje są na tej samej
Pragnę dodać że to nie wina samej pc tylko konta powiązanego kolega udostępnił mi swoje konto EA oraz Steam i gra uruchomiła się normalnie a gdy ja podałem mu dane kont miał ten sam problem co ja.
- EA_Kuba3 months ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź koza68lol.
Prawdopodobnie problem związany jest z uszkodzonym plikiem zapisu, który przechowywany jest w chmurze i jest przypisany do Twojego konta. Widzę, że w innym wątku prowadzisz już rozmowę z EA_Kalina. Wykonaj zaproponowane przez nią kroki i jeśli w którymś momencie pojawi się komunikat odnośnie konfliktu plików (chmura vs lokalne), wybierz plik lokalny. Sprawdź również czy gra uruchomi się normalnie w trybie offline.
Niestety gra dalej nie działa. Czy możecie naprawić problem związany jest z uszkodzonym plikiem zapisu, który przechowywany jest w chmurze i jest przypisany do Mojego konta?
EA_Kuba EA_Kalina czy możecie mi pomóc gra dalej nie działa nie wiem jak naprawić tą usterkę .Czy możecie pomóc ? Dalej nie udało mi się rozwiązać błędu
- EA_Kuba3 months ago
Community Manager
Aby nie powielać wątków - odpowiedziałem Ci tutaj.