Forum Discussion

OG_juzef's avatar
OG_juzef
Rising Novice
4 months ago

PC fc26 po włączeniu gry wyrzuca mnie do ea app

Witam kupiłem ea26 w sierpniu, dziś próbowałem uruchomić grę, niestety włącza się jedynie okienko ładowania fc26 a następnie gra przestaje działać i wyrzuca mnie do ea app. Jak to naprawić?

29 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej koza68lol​ 

Czy wykonywałeś dotychczas jakieś kroki by rozwiązać ten problem? 
    W tym wątku pojawiły się rozwiązania polegające na aktualizacji sterowników na Twoim komputerze oraz bibliotek VC++. 

• Tak robiłem wszystko co znalazłem na forum za pomocą gpt oraz chatu online z pomocą EA i nic nie pomogło nawet ta usterka zmusiła mnie do zmiany win 10 na 11 (nie wiedziałem co robić ) ale taka ciekawostka gra z innego konta EA oraz Steam uruchamia się bez problemu pożyczyłem od kolegi i okazało się że to nie wina sprzętu lecz samego konta ponieważ kolega zalogował się na moje konto na swoim PC i gra się nie uruchomiła wyskoczył ten sam błąd co na moim PC . Także reasumując wina nie sprzętu lecz czegoś związanego z kontem.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 months ago

Hej koza68lol​ 

Dzięki za odpowiedź i dodatkowe informacje. 

Czy miejsce instalacji gier jest na tej samej partycji zarówno dla EA app i Steam?

Jeśli możesz prześlij nam proszę filmik pokazujący cały proces uruchamiania gry i pojawiający się błąd. Pomoże to w dalszej analizie problemu. 

Taki filmik możesz nam przesłać w formie linku na YT. 

• Pragnę dodać że to nie wina samej  pc tylko konta powiązanego kolega udostępnił mi swoje konto EA oraz Steam i gra uruchomiła się normalnie a gdy ja podałem mu dane kont miał ten sam problem co ja.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 months ago

Dzięki za odpowiedź koza68lol​

Prawdopodobnie problem związany jest z uszkodzonym plikiem zapisu, który przechowywany jest w chmurze i jest przypisany do Twojego konta. Widzę, że w innym wątku prowadzisz już rozmowę z EA_Kalina​. Wykonaj zaproponowane przez nią kroki i jeśli w którymś momencie pojawi się komunikat odnośnie konfliktu plików (chmura vs lokalne), wybierz plik lokalny. Sprawdź również czy gra uruchomi się normalnie w trybie offline. 

• Niestety gra dalej nie działa. Czy możecie naprawić  problem związany jest z uszkodzonym plikiem zapisu, który przechowywany jest w chmurze i jest przypisany do Mojego konta?

• EA_Kuba​  EA_Kalina​ czy możecie mi pomóc gra dalej nie działa nie wiem jak naprawić tą usterkę .Czy możecie pomóc ? Dalej nie udało mi się rozwiązać błędu 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 3 hours ago
1,626 Posts