Forum Discussion

gse135's avatar
2 years ago
Solved

pobrało mi pieniądze z konta

Cześć. zabrało mi z konta 59.90 z mojej karty i nie wiem co się stało, jakiś czas temu mój kolega chciał kupić sobie na miesiąc subskrypcje ale jego karta nie działała więc poprosił mnie czy może użyć mojej podał mi pasy i zalogowałem się na konto i kupiłem mu subskrypcje na miesiąc po czym w ustawieniach wyłączyłem odnawianie co miesiąc i usunąłem moją kartę żeby mi już więcej nie pobierało po czym dzisiaj patrzę na konto i mam zakup za 59,90 na ELECTRONIC ARTS help.ea.com CH na moim mailu nic się nie pojawiło wiec pomyślałem ze może u kolegi a kolega ostatnio na maila dostał 11 listopada od ea że żeby odnowić subskrypcje to musi zaktualizować sposób płatności. nie wiem co robic nie chce zeby już mi pobierało oraz chce moje 60zł z powrotem na moją kartę. możecie jakoś pomóc?

CM EDIT - usunęłam załącznik, ponieważ zawierał informacje dotyczące płatności

• Hej @gse135 

Sprawdźcie oboje czy na waszych kontach widoczne jest zrealizowane zamówienie na EA Play - aby to zrobić sprawdźcie historię zamówień.

• Dołączam link, który wyjaśnia statusy zamówień.

Mając potwierdzenie dotyczące zamówienia, czyli numer transakcji, właściciel konta powinien jak najszybciej skontaktować się z nami poprzez czat.

Zwróć uwagę, że abonamenty EA Play nie podlegają zwrotowi. Istnieją pewne odstępstwa, które pozwalają nam przyjąć zwrot pod określonymi warunkami.

Ważne jest jednak to, byś miał pewność, że w kolejnym okresie rozliczeniowym, twoja karta nie była obciążona kwotą 59.90.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @gse135 

Sprawdźcie oboje czy na waszych kontach widoczne jest zrealizowane zamówienie na EA Play - aby to zrobić sprawdźcie historię zamówień.

• Dołączam link, który wyjaśnia statusy zamówień.

Mając potwierdzenie dotyczące zamówienia, czyli numer transakcji, właściciel konta powinien jak najszybciej skontaktować się z nami poprzez czat.

Zwróć uwagę, że abonamenty EA Play nie podlegają zwrotowi. Istnieją pewne odstępstwa, które pozwalają nam przyjąć zwrot pod określonymi warunkami.

Ważne jest jednak to, byś miał pewność, że w kolejnym okresie rozliczeniowym, twoja karta nie była obciążona kwotą 59.90.

• gse135's avatar
    gse135
    2 years ago

No sprawdziłem i kolega ma w historii zamówień ma 14 listopada pobrane czyli ten dzień kiedy pobrało mi pieniądze tylko ze w metodach płatności nie ma zapisanej żadnej karty i pamiętam dobrze jak osobiście usuwałem moją kartę z metody płatności. Bardzo zależy mi na zwrocie pieniędzy a tym bardziej żeby nie pobierało mi pieniędzy co miesiąc i teraz nie wiem jak mam usunąć moją kartę jeśli już powinna być dawno usunięta. liczę na pomoc. Pozdrawiam

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@gse135 usunięcie metody płatności nie spowoduje tego, że EA Play zostanie anulowany. Aby zakończyć swoje członkostwo, kliknij przycisk Anuluj członkostwo w zakładce EA Play na koncie EA.

Jeśli chcesz się ubiegać o zwrot, skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat (wytyczne znajdziesz we wcześniejszej mojej odpowiedzi).

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @gse135 

Daj nam znać czy udało Ci się uporać z problemem. 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 3 hours ago
1,688 Posts