zajoncc777Newcomer5 months agoPodczas gry w FC26 program EA app zamyka sie.i wylacza mi sie takze gra.Zrzut ekranu 2025-09-19 163911.png320 KB
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,712 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,712 Posts
Recent DiscussionsEA app nie wyświetla po prawej stronie żadnych ikon Pobrałem ea app i po uruchomieniu, po prawej stronie okna widać tylko czarne kontury w miejscu ikon, nie ładują się, przez to nie mogę dodać znajomych. Resetowałem pamięć podręczną X razy, dwa razy i...ea app połaczenie nieudane po odpaleniu aplikacji mam polaczenie nieudane przez co nie moge grac w takie gry jak np apex restart komputera nie pomaga tak samo jak restart aplikacji blad wyskakuje juz od dobrych kilku dni Nie mogę połączyć konta EA z Steam Chce połączyć swoje konto EA z kontem na steam natomiast gdy klikam połącz konto loguje sie na steam i wyskakuje mi komunikat "Znaleziono powiązane konta" pomimo że nie jestem połączony z żadnym kont...Kod błędu: EC:10000 Od południa nie mogę zalogować się na swoje konto EA w aplikacji na komputerze. Kiedy próbuje wejść na konto EA pojawia mi się komunikat: "Logowanie nie powiodło się. Wystąpił problem z twoim kontem...Nie mogę się zalogować Hej, gdy próbuje się zalogować, wpisuje email i hasło wyskakuje mi komunikat żebym zweryfikował dane. I tu jest problem bo zakładałem to konto gdy miałem jakieś 12 lat na Onet poczta i nawet jak wcho...