Forum Discussion

7 Replies

• Witam,

po dłuższej przerwie od gier EA postanowiłem zakupić grę FIFA 23 na steam. Przy próbie uruchomienia gry pojawia mi się jednak komunikat, że mój EMail jest powiązany z kontem Steam mojego taty (Johan) - a nie jest, nawet sprawdził u siebie.

Do tego po zalogowaniu na myaccount.ea.com po kliknięciu w połączenia pokazuje mi że NIE MAM połączonego konta steam i nie mogę odłączyć żadnego konta steam, a mimo to jak klikam w okienko "link" to znów pojawia mi się, że mojego konta EA nie mogę połączyć z nowym kontem steam, gdyż jest już połączone z kontem Steam.

Proszę o rozwiązanie tego problemu.

• Potwierdzam problem - dodam jedynie, że wcześniej syn miał powiązane swoje konto EA z moim kontem STEAM. Jednak rozłączyliśmy te konta i ja bez problemu połączyłem swoje konto STEAM ze swoim kontem EA, a on nadal nie może powiązać swoich kont i cały czas pokazuje jemu, że jego konto EA jest połączone z moim kontem STEAM.

Czy jest jakiś minimalny okres czasu po rozłączeniu kont, jaki trzeba odczekać, żeby połączyć nowe konta ze sobą?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @TomekGracz4 @JohanStrauss4 

W przypadku problemów związanych z kontem EA oraz połączeniami, najlepiej będzie jeśli skontaktujecie się z nami bezpośrednio poprzez czat. Poprzez forum nie jesteśmy w stanie rozwiązywać problemów związanych z kontem (czyli sprawdzać połączeń, przeprowadzać weryfikacji kont etc.)

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

Wszystkie informacje na temat odłączania kont znajdują się tutaj

• prosze o pomoc mam ten sam problem, w polaczeniach konto nie jest polaczone a mimo to caly czas otrzymuje blad: Aby kontynuować powiązanie konta EA z Steam, wróć do platformy Steam i zacznij od początku.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 3 hours ago
1,728 Posts