Forum Discussion

sererek's avatar
3 years ago

Problem po zmianie z Origin na EA App

Dzień dobry, po zmianie z Origin na EA App wystąpił problem z uruchomieniem aplikacji.
Każdorazowa próba uruchomienia kończy się komunikatem "Nie mogliśmy odnaleźć informacji o Twoim koncie".
Aplikacja naprawiana, ponownie instalowana, instalowana w innej lokalizacji, komputer połączony z siecią/rozłączony- we wszystkich przypadkach cały czas ten sam błąd.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @sererek 

Zakładam, że po przejściu z Origin na EA app logujesz się tymi samymi danymi.

Na początek wyczyść pamięć podręczną dla  EA App a następnie w oknie logowania odznacz opcję "nie wylogowuj mnie".

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

• Nie, nie udało się. 

Opcji pt "Odznacz "Nie wylogowuj mnie"" nie jestem w stanie wykonać, bo w żadnym przypadku nawet nie mam możliwości wpisania loginu i hasła. Od razu aplikacja się wysypuje. Pamięć podręczna czyszczona, 5 reinstalli później dalej nic. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Zainstaluj EA app z poziomu zupełnie nowego konta administratora.

Przed włączeniem EA app, zaznacz opcję "uruchom jako administrator"; odhacz tą opcję jeśli okaże się nieskuteczna.

Dodatkowo, jeśli korzystasz z gier zakupionych np. w Steam, w czasie logowania do aplikacji wykorzystaj dane platformy Steam.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,201 PostsLatest Activity: 4 hours ago