3 years ago
Problem s EA
Dzień dobry. Mam taki problem: kiedy gram FIFA 23, mogę grać przez 10–15 minut. Następnie aplikacja EA odłącza się i pojawia ogłoszenie: FIFA 23 jest zamknięta, powodem jest zakończenia klienta usługi Origin.
Dzień dobry. Mam taki problem: kiedy gram FIFA 23, mogę grać przez 10–15 minut. Następnie aplikacja EA odłącza się i pojawia ogłoszenie: FIFA 23 jest zamknięta, powodem jest zakończenia klienta usługi Origin.
Hej @sonokark
Odinstaluj Origin z komputera i skorzystaj z EA app, aby uruchomić grę.
Zaznacz dla EA app opcję "Uruchom jako administrator".
Daj znac jak poszło. Pozdrawiam,
_Kalina
Napraw FIFA 23 poprzez EA app. Daj też znać czy ten sam komunikat pojawia się na zupełnie nowym koncie administratora.
Naprawiłem. Tak komunikat pojawia się również na koncie nowego administratora. Już ponownie zainstalowałem Windows i nie pomogło. Z Origin było w porządku ☹️
Dzięki za odpowiedź @sonokark i wykonanie dotychczasowych kroków.
Chciałbym zadać kilka dodatkowych pytań, abyśmy mogli lepiej przyjrzeć się problemowi:
Cześć Ea_Kuba. Origin odinstalowałem przy pomocy EA app i wszystko działało dobrze. Problem pojawił się nagle. Próbowałem już ponownie zainstalować Windows - nie pomogło. Niemam żadnych znaków specjalnych. Jestem z Czech (Praga) i używam tłumacza Google, przepraszam. Dziadek pochodził z Polski, a język polski jest mi bliski.
Hej @sonokark
Wybacz późną odpowiedź.
Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Jeśli tak - upewnij się, że w rejestrze komputera nie ma pozostałości po Origin - możesz w tym celu skorzystać np. Revo Uninstaller. Ponadto - Jeśli przy instalacji systemu wybrałeś opcję pozostawienia danych na komputerze grę trzeba będzie zainstalować ponownie z poziomu EA app.
Cześć EA_Kuba
Już się poddałem. Wszystko ponownie odinstalowałem. Wyczyściłem komputer. Usunąłem wszystkie foldery o nazwie EA i Origin. Wyczyściłem rejestry. Wyłączyłem i włączyłem komputer. Ponownie zainstalowałem aplikację AE app i FIFA 23 z poziomu EA app., ale to nie pomogło. Nie wiem co zrobić więcej.
Cześć kreatora.
Zrobiłem tak, jak piszesz - nie pomogło: rozpoczynam aplikację EA app, zamykam i aplikacja pozostaje zminimalizowana. Za 10 ... 12 ... 15 minut sama się wyłącza. Origin tego nie robił. Jestem bezradny.