Forum Discussion

Dawido842's avatar
11 days ago

Problem z kodami do resetu hasła

Mam problem z resetem hasła na swoim innym koncie. Konto utworzone dawno temu na mail w domenie (op.pl). Nie przychodzą kody do resetowania hasła. Support onetu twierdzi że potrzebuje logów z waszych serwerów czy te maile na pewno od was wychodzą. Czy możecie zweryfikować ten problem?

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 days ago

Hej @Dawido842 

Sprawdź proszę czy wiadomości z resetem hasła nie "wpadają" do innej zakładki - wyszukaj odpowiedzi z adresu @e.ea.com. To nasze oficjalne konto e-mail, więc pamiętaj, by dodać je do swojej listy kontaktów, by korespondencja nie trafiła do spamu lub kosza.

Możliwe jest też, że adres ten adres email nie jest powiązany z kontem EA - jeśli chcesz uzyskać wsparcie dotyczące konta, wówczas proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio.

• Dawido842's avatar
    Dawido842
    9 days ago

Nie wpadają, sprawdziłem wszystko co mogłem. Kierując się innymi wątkami na forum kontaktowałem się z waszym czatem, który krótko mówiąc nie zrobił nic. Inni mają te same problemy które nie są rozwiązywane. Zróbcie coś po swojej stronie, albo chociaż dajcie adres mailowy gdzie można dokładniej opisać sprawę.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,096 PostsLatest Activity: 4 months ago