Forum Discussion

Dawidc1's avatar
Dawidc1
Seasoned Newcomer
2 days ago

Problem z logowaniem brak e-mail

Witam 

od tygodnia szukam pomocy na dostępnych zakładkach pomocy na stronie EA jednak nikt nie chce pomóc. Konto paiadam od 2011 i na to wychodzi że traktowanie klienta i dostępność pomocy to jakiś żart. 
Mój problem nie jest odosobniony jak widzę na forum ale nie widzę dla siebie rozwiązania. 
Moje konto EA zostało założone naście lat temu i nie adres e-mail na który zostało założone po prostu nie istnieje. Chciałbym podmienić ten nieustający adres na nowy ale jak widzę to jakaś czarna magia. Już straciłem nadzieję że ktoś potrafi to naprawić. Te forum to ostania deska ratunku. Więc proszę i pomoc żebym mógł korzystać z konta i gier. Ogólnie jestem zalogowany na tym koncie cały czas ale nie mogę nic tam zmienić bo kody weryfikacyjne są wysyłane na nie istniejący adres e-mail. 
Nie mogę się zalogować do aplikacji FC26 Companion na czym bardzo mi zależy. Ewentualnie jak odłączyć to konto od Xbox, wtedy mógłbym założyć nowe konto EA i powiązać z Xbox na nowo.
proszę o pomoc i z góry dziękuję 

8 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 hours ago

Dawidc1​ Możesz oczywiście utworzyć nowe konto EA i podpiąć do niego nowe konto Xbox, ale wtedy wszystkie postępy będą liczone od zera. Dlatego jeśli zależy Ci na odzyskaniu 12-letniego konta, najlepszym rozwiązaniem nadal jest przejście oficjalnej weryfikacji własności konta przez EA Help.

Weryfikacja własności konta jest absolutnie niezbędna, aby zapewnić bezpieczeństwo graczom i ochronić konto przed nieautoryzowanym dostępem. Bez potwierdzenia, że jesteś właścicielem, nikt nie może wprowadzić zmian takich jak zmiana adresu e-mail.

• Pisze z innego konta bo dziś wylogowano mnie nawet z Xboxa ponieważ był jakiś dziwny ruch na moim koncie 🙈masakra teraz to już w ogóle nie mogę grać w fc26 straciłem kupę kasy i czasu. Bo EA nie potrafi mi pomóc. Prosta sprawa żeby podmienić adres @ na aktualny. No litości. Teraz już nie mam kompletnie dostępu do konta. Ma ktoś jakiś pomysł ?

Pisalem do Onet nie ma możliwości założenia takiego samego @ ani powrotu do starego konta. 

12 lat poszło w piach, gry, kasa postępu w grach….

pozdrawiam Dawidc1

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    1 day ago

Rozumiem Dawidc1​ 

Dzięki za odpowiedź. 

Czy próbowałeś w takim razie skontaktować sie z serwisem Onet by sprawdzić z czym związany jest problem? 

Istnieje możliwość połączenia kont EA, nie mniej by to zrobić musisz potwierdzić, że jesteś jego właścicielem. 

• Dawidc1's avatar
    Dawidc1
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

A jest możliwość połączenia kont EA? Jakbym założył nowe konto EA na te same dane i połączył ze starym kontem ? Jest taka możliwość?

• Dawidc1's avatar
    Dawidc1
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

To był adres na Onecie. Nie mogę ani odzyskać hasła bo pokazuje że adres nie istnieje, natomiast jak chce założyć ponownie taki sam adres e-mail to pokazuje że już istnieje🤯

• Dawidc1's avatar
    Dawidc1
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Próbowałem 4 razy ale jak się domyślam tam pisze się z botami i niestety nie ogarniają tematu 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 days ago

Hej Dawidc1​ 

Na forum niestety nie mamy dostępu do danych kont ani możliwości dokonywania zmian na koncie. W takiej sytuacji jedyną drogą jest weryfikacja tożsamości przez wsparcie EA. Ponieważ nie masz dostępu do starego maila, musisz skontaktować się z pomocą przez stronę help.ea.com.

W sprawie odłączenia konta Xbox,  zapoznaj się z informacjami zawartymi w poście Jak Zarządzać Powiązaniami z Kontem EA.

• samodzielne usunięcie powiązania jest możliwe, ale również wymaga weryfikacji konta
    • w przypadku niektórych gier, zwłaszcza FC 26 zapoznaj się z ostrzeżeniem dotyczącym tej zmiany
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 days ago

Hej Dawidc1​ 

Czy adres email który jest przypisany do konta nie istnieje, bo był przypisany do Twojej nie istniewjącej już domeny (np. poczta@Dawidc1.com), czy był to np. szkolny adres email? 

Jeśli jest taka możliwość, to spróbuj zarejestrować ten nie istniejący adres email, jeśli przypisany jest do jakiegoś dużego dostawcy poczty elektronicznej (wp.pl; onet.pl; gmail etc.)

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago
1,696 Posts