Forum Discussion

Grubby1997z's avatar
Grubby1997z
New Novice
10 months ago
Solved

Problem z płatnością kartą

Witam otóż mam problem z płatnością kartą za walutę w ea fc 25 wczoraj normalnie płatności przechodziły dodam że problem jest tylko z kartą a blikiem mogę normalnie zapłacić próbowałem płacić revolutem jak i z polskiego banku i dzisiaj płatność nie przechodzi 

• Spróbuj usunąć swoją metodę płatności, a następnie dodać ją ponownie do konta EA przed wykonaniem kolejnej transakcji. Sprawdź dokładnie dane swojego konta i informacje o płatności. Upewnij się, że nigdzie nie ma żadnego błędu.

Jeśli wciąż nie udaję się sfinalizować Twojego zamówienia przy użyciu wybranej metody płatności, konieczne może być skontaktowanie się z bankiem lub wydawcą karty, aby sprawdzić, czy coś uniemożliwia zakup.

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Hej @Grubby1997z 

Jaki komunikat pojawia się, kiedy próbujesz zapłacić kartą? Czy razem z komunikatem pojawia się jakiś numer błędu?

• Grubby1997z's avatar
    Grubby1997z
    New Novice
    10 months ago

Witam wyskakuje komunikat żebym spróbował ponownie później lub wybrał inną metodę płatności dodam że weryfikacja karty przechodzi jednak kiedy kliknę zapłać to wyskakuje ten komunikat trochę już to irytuje 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Spróbuj usunąć swoją metodę płatności, a następnie dodać ją ponownie do konta EA przed wykonaniem kolejnej transakcji. Sprawdź dokładnie dane swojego konta i informacje o płatności. Upewnij się, że nigdzie nie ma żadnego błędu.

Jeśli wciąż nie udaję się sfinalizować Twojego zamówienia przy użyciu wybranej metody płatności, konieczne może być skontaktowanie się z bankiem lub wydawcą karty, aby sprawdzić, czy coś uniemożliwia zakup.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,405 PostsLatest Activity: 14 hours ago