Problem z połączeniem konta PSN z kontem EA
Witam
Od dłuższego czasu borykam się z problemem. Mianowicie próbuje połączyć konto PSN (które nigdy nie było łączone z żadnym kontem) z moim ówczesnym kontem (dodam również że kiedyś normalne mogłem grać online a od jakiegoś czasu się nie da) lecz gdy próbuję to zrobić wyskakuje mi że konto PSN jest już połączone z kontem o mailu disabled.ea.com cokolwiek ma to oznaczać. Nie wiem do końca co mam zrobić ponieważ gdy napisałem bezpośrednio do ea to nawet nie rozpatrzyli mojej sprawy po prostu ją zamykając. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale konto psn zostało założone 2010 i kiedyś żeby można było grać w gry od ea nie trzeba było łączyć konta.
Proszę o pomoc/poradę
Pozdrawiam
Hej @Parasakkk
Jeśli Twoje konto wyświetla się jako zdezaktywowane (disabled.ea.com), spróbuj użyć ostatniego adresu e-mail zarejestrowanego na tym koncie, aby zresetować hasło. Kliknij ten odnośnik, aby zresetować hasło EA.
- w międzyczasie nie zakładaj nowego konta EA z adresem email, który mógł być użyty na konsie EA połączonym z kontem platformy PlayStation (wówczas reset hasła dotyczyłby tego nowego konta)
Upewnij się, że przetestowałeś wszystkie swoje adresy e-mail, aby sprawdzić, czy możesz się zalogować.