Forum Discussion

TheAdam91's avatar
TheAdam91
Seasoned Newcomer
6 days ago
Solved

Problem z zagraniem w fife 18 na PC

WItam zakupiłem uzywane fify (18,19,20,22) wsadzam płyte odpalam gre i odpala sie okienko z origin, mam do wyboru aktualizacje origin albo zagranie offine w fife, probuje odpalic offine wyskakuje mi błąd  System Windows nie może odnaleźć pliku ,,C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\Origin.exe“ . Upewnij się że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie. Mimo iz ten plik sie tam znajduje. Gdy klikam aktualizacje origin i juz jest dobrze odpala sie okienko z logowaniem, wpisuje dane z EA APP bo tak każą i wyskakuje błąd ,,Do pierwszego logowania wymagane jest połączenie z siecią,, mimo ze mam bardzo szybki internet

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    4 days ago

Nawet w czasie instalacji gry z płyty trzeba wpisać kod, a jeśli został on już wykorzystany przez pierwszego właściciela, wówczas nie ma opcji by to "przeskoczyć".

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Nawet w czasie instalacji gry z płyty trzeba wpisać kod, a jeśli został on już wykorzystany przez pierwszego właściciela, wówczas nie ma opcji by to "przeskoczyć".

• TheAdam91's avatar
    TheAdam91
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Niestety, gre kupiłem używaną i kod jest wykorzystany, nie ma innego rozwiązania?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Hej TheAdam91​ 

Instalator Origin nie będzie już działał, ponieważ został zastąpiony aplikacją EA. Aby zainstalować starsza grę z płyty, zaloguj się do EA app i wykorzystaj kod gry, aby dodać ją do Biblioteki i rozpocząć pobieranie.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,274 PostsLatest Activity: 16 hours ago