adrian16200Rising Newcomer4 months agoPrzenoszenie gry na inny dyskJest możliwość przeniesienia gry na inny dysk, bez konieczności ponownego instalowania? (chodzi o przeniesienie z dysku C: na dysk D:)
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,631 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,631 Posts
Recent DiscussionsNie udało się urchomić gry - ME2 Dzień dobry. Nie mogę uruchomić gry mass effect 2, komunikat: nie udało się uruchomić gry, wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie, spróbuj ponownie za chwilę. Nie działa reinstall gry, aplika...Prośba o pomoc w odzyskaniu konta EA bez dostępu do maila dzień dobry piszę z drugiego konta chciałbym prosić o odzyskanie konta EA. do którego straciłem dostęp przez to że powiązało mnie z innym adresem e-mail. mam nawet dowody że to moje konto, Mam...Nie wysyła się kod weryfikacyjny Nie otrzymuje kodu weryfikacyjnego na konto ea stworzone na emailu. Sprawdzałam skrzynkę pocztową oraz spam jednak dalej nie dostałam kodu weryfikacyjnego. Proszę o pomoc i oczekuje odpowiedzi. Włamanie na konto Włamano mi się na konto ea odzyskałem do niego dostęp ale dalej nie mogę zmienić adresu e-mail włamywacza i w ustawieniach konta widnieje dalej jego adres EA app wyłącza się po kilku minutach od włączenia w czasie gry Witam, chciałem zagrać w ea fc i grałem normalnie 5 minut może i potem wyskoczył komunikat (wstawie poniżej) że gra zostanie wyłączona bo aplikacja się wyłącza sama