jaktododam
5 months agoNew Novice
PvZ: BfN
Dzień dobry, szukam kogoś kto pomoże mi rozwiązać problem z podłączeniem się do gry online Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville. Gra się wysypuje podczas podłączania się do publicznego serwe...
@jaktododam napisał/a:
Nie chciałbym kupować trzeciego konta skoro to nie jest moja wina. Pozdrawiam.
Hej @jaktododam
Czy był wykonywany restart routera? Napisz nam także na jakiej platformie grasz, czy wcześniej można było grać online, z jakiego połączenia korzystasz (kabel, Wi-Fi i kto jest dostawcą) i proszę wyjaśnij co oznacza zakup 3 konta (czy pierwsze konto przestało działać i dlatego masz drugie)
Dzień dobry,
gram na PC, to nie jest kwestia połączenia bo każda inna gra z biblioteki działa. Połączenie przez kabel, dostawca to netia. Generalnie chodzi o te dzieci co używają cheat engine i mogą zmodyfikować poziom postaci innego gracza w grze. Ustawiają je na jakąś absurdalną wartość np. 99999999 i podczas próby połączenia z serwerem przez tą wartość właśnie wyrzuca mnie do ekranu początkowego i tak w kółko. Rozmawiałem z kimś na czacie EA Help i sumie nie wiem czy coś poradzą. Na moje pytanie czy można przywrócić albo zresetować konto napisali coś takiego "Tak, to możliwe, ale w tej chwili narzędzie nie działa, jego serwer nie działa" i dalej "Proszę o kontakt za kilka dni, jeśli narzędzie będzie wtedy działać, Twoje postępy zostaną przywrócone.". Pierwsze konto przestało działać w połowie grudnia po chyba trzech latach więc kupiłem drugą kopię, która to przestała działać po trzech tygodniach. Dlatego napisałem, że chciałbym uniknąć kupowania trzeciego. No i chyba tyle. Pozdrawiam