vmarsik4 years agoRe: Problem z zalogowaniem się do aplikacjiMa ktoś jakiś inny pomysł na rozwiązanie tego problemu ?
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,638 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,638 Posts
Recent DiscussionsProblem z grą FIFA 17 po utracie konta i maila – czy jest jakaś opcja? Mam problem z FIFA 17 na pc . Kupiłem grę razem z bratem i kod aktywowałem na jego koncie EA. Niestety konto zostało usunięte, a do tego straciliśmy dostęp do maila powiązanego z tym kontem. Teraz ni...Nadmierne cenzurowanie wiadomości na czacie EA w rozmowach między znajomymi Witam, od kilku dni posiadam problem braku możliwości przeprowadzenia normalnej rozmowy tekstowej przez czat EA. Cenzuruje mi praktycznie wszystkie wiadomości, które są poprawne z etyką EA, nie zawie...nie przychodza mi maile witam nie przychodza mi maile podczas próby zalogowania sie na moje drugie konto klucz nieprawidłowy [edytowane przez EA_Kuba] KLUCZ THE SIMS4ZACHAJ SIE EA app wyłącza się po kilku minutach od włączenia w czasie gry Witam, chciałem zagrać w ea fc i grałem normalnie 5 minut może i potem wyskoczył komunikat (wstawie poniżej) że gra zostanie wyłączona bo aplikacja się wyłącza sama