Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
3 years ago

Re: Przenoszenie gry na inny dysk w nowej aplikacji

Hej @K0maRR 

Obawiam się, że w tej chwili najbezpieczniejszym rozwiązaniem będzie ponowna instalacja gier. 

8 Replies

• @EA_Kuba A ja się obawia, że w tej chwili (czyli od początku funkcjonowania EAapp?) jedyną możliwością jest ponowna instalacja w nowej lokalizacji.
    EAapp (crap?) nie posiada możliwości przenoszenia folderu z grą.
    Kicha totalna. Chciałem zainstalować Origin i tam to zrobić ale z tym jest problem - origin nie chce się zainstalować a próba instalacji miesza coś w plikach EAapp i musiałem ją naprawiać by móc uruchomić.

Całe szczęście moje że w tej chwili mam zainstalowane tylko trzy gry z biblioteki. Ale i tak to marnowanie moich zasobów bo komuś nie chce się tego naprawić.

Jak napisałem, wcześniej EAcrapp.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @Jony_VVick 

Rozumiem Twoje rozczarowanie brakiem tej funkcji. Nasze zespoły ciągle pracują nad jej ulepszeniem, nie mniej w tej chwili nie jestem w stanie przekazać Ci kiedy ta funkcja zostanie dodana. 

• Nie chodzi o dodanie nowej funkcji tylko o przywrócenie tego co było i co ma konkurencja. Jak dotychczas te "Wasze Zespoły" zepsuły dobra funkcjonalność a nie pracują nad czymś pożytecznym.

• monikarob05's avatar
    monikarob05
    2 years ago

Mieszkam poza światłowodami i wgranie ton oprogramowania to nie jest coś co komukolwiek by się spodobało.

• 9ff89c015dee03b2's avatar
    9ff89c015dee03b2
    New Novice
    10 months ago
    @EA_Kuba man, it's been a year and you still haven't fixed it. I had a hard time downloading the 70gb game for 2 weeks because I can't install it from the disc because you killed origin. 4GB left and the download failed. I have to download again. ea does not see the location of downloaded files. If you haven't been able to solve this problem for over a year, you just create new games to fill the president's pockets with money, then I demand a refund for the games I have and can't play.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    10 months ago

Hey @9ff89c015dee03b2 

Thanks for your post. I'm sorry to hear that you are having issues downloading games.

If you would like to get support from the community, please post in the language relevant to the forum.

Here you'll find a link to our English AHQ. Alternatively, you can contact us directly via chat at https://help.ea.com.

Thanks.

Since the last post in this thread was made more than a year ago, I'm closing it in accordance with the necroposting rules of the forums.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,328 PostsLatest Activity: 14 hours ago