Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
3 years ago

Re: Zawartość w grze the sims 3

@anna1180

Zakładam ze twój post na pewno dotyczy The Sims 3 a nie TS4.
Wyczyść cache EA
Otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache
Następnie
Idź do folderu Origin games
Ścieżka do tego folderu na Win 10
Kliknij znaczek Windowsa w lewym dolnym rogu ekranu odszukaj na liscie System a dalej po kliknięciu w to odszukaj Mój komputer > dysk C.> Pliki programów (x86) >Origin games
W tym folderze znajdź folder gry The Sims3 i otwórz go.
Odszukaj w nim folder EP08 (to twój dodatek który się nie pokazuje w grze ) i wywal go do kosza.
Teraz w Bibliotece EA odszukaj ten dodatek do The Sims 3 - powinien mieć na okładce opcje "Pobierz"

7 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @anna1180

Idź do Program Files - podobna ścieżka jak do Pliki Programów (x86), poszukaj tam folderu EA Games - moze tam się zainstalował ten folder.

Jednak jeśli i tam tego folderu nie będzie, to być może będzie konieczna reinstalacja całej gry.

• On się nigdzie nie zainstalował, a pisze, że zawartosc w grze. Nie mogę pozwolić sobie na reinstal ☹️

• agatex4's avatar
    agatex4
    3 years ago

Miałam dosłownie to samo, tylko że z dodatkiem Zwierzaki, zrobiłam reinstal i pomogło, więc to chyba jedyne wyjście. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @agatex4 

Dzięki za podzielenie się z nami rozwiązaniem, które podziałało u Ciebie. 🙂

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @anna1180

Jeśli przypadkiem masz DEMO The Sims3 pozostawione na komputerze to odinstaluj je. To bład EA apki :Jesli na komputerze jest DEMO jakiejkolwiek EA gry wszystko dodatki będą instalować się tam.
    Oczywiscie gra nie będzie takiego dodatku widzieć.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,404 PostsLatest Activity: 51 minutes ago