Forum Discussion

Redisbad90's avatar
2 years ago
Solved

Schakowane konto zmienony email.

schakowane konto .

Witam mam problem otóż ktoś mi się włamał na konto i zmienił jakimś cudem meila . Nie mogę się zalogować . Założyłem sprawę #178343409 ale nikt nie odpowiada. Może mi ktoś pomóc szkoda mi tego konta . Dodaje screen klucza z BF3 i screen panelu do którego nie mam dostępu

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Redisbad90 

Usunąłem z Twojego wątku załączniki z racji tego, że zawierały Twoje prywatne informacje. 

Nigdy nie dziel się publicznie takimi informacjami. 

W kwestii przejętego konta musisz skontaktować się z nami bezpośrednio poprzez czat. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

W między czasie przejrzyj proszę informacje zawarte w poniższym artykule: 

Jak najlepiej dbać o bezpieczeństwo konta EA

• Każda jedna sprawa którą założę jest rozwiązywana . Nie ma żadnego kontaktu z suportem żadnego czatu nie ma . Czuje się zlekceważony bo to moje konto które zostało mi skradzione a nic z tym zrobić nie mogę . Proszę o pomoc w odzyskaniu konta 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Jeśli chcesz skontaktować się doradcą EA poprzez czat, otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,422 PostsLatest Activity: 5 minutes ago