Forum Discussion
Witaj.
Na odzyskanie pieniędzy raczej szans nie ma ale trzeba pisać do suportu pomogą zawsze.
Przez forum nie da się tego załatwić trzeba pisać do suportu bezpośrednio.
Sprawdź pierwsze kroki przedstawione w TYM linku.
Jeśli pamiętasz adres e-mail powiązany z kontem, możesz skorzystać z opcji przypomnienia hasła, która jest dostępna na ekranie logowanie.
Jeżeli jednak go nie pamiętasz, konieczny będzie bezpośredni kontakt z pomocą EA.
Aby skontaktować się z doradcą EA wykonaj poniższe kroki.
- Wejdź na https://help.ea.com/pl/
- Wybierz opcję "Pomóż w grze".
- Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
- Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
- Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
- Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju.
Do weryfikacji przydatne będą: Adres e-mail, na który było zarejestrowane Twoje konto EA. Nazwy użytkownika lub konta konsolowe (tagi gracza Xbox czy online ID w sieci PlayStation™Network) powiązane z Twoim kontem EA. Numery faktur lub kody produktu do gier zakupionych na tym koncie.
- 2 years ago
Hej , masz racje pewnie nie mam co liczyć na odzyskanie pieniedzy... ale te niedawne gierki typu na steam pewnie by poszło zwrócic, bo juz nawet tam pisałem że [Edytowano] i mi konto ea i czy by klucza nie dali
"zawsze pomoga".. NO NIE WIEM , od weekedu walcze spamie i trace nadzieje ze odzyskam to konto ... , oni chyba specjalnie utrudniaja kontakt żeby im ludzie nie męczyli ... bo tu numer telefonu supportu wyłączyli ,wiec lipa żeby sie dogadac. A te wszystkie linki jak chory do 04/05 czytałem wszystko , tak naprawde [Edytowano] wnoszą bo to wszystko robilem , wrecz im spamilem tymi roszczeniami czy cos na tym Ea help, jak wisi tak wisi bez odpowiedzi ,a ja tu sie martwie dalej... wgl smieszne piszą tam rady jakbym mial dostep do tego , a typ mi zmienil mail , haslo i usunął numer telefonu to nawet nie ustawie sobie "silniejszego hasła " he he ... eh , tym bardziej jakby mi czyszczenie ciasteczek miało coś pomóc..
JA MOWIE: wszystko zostało skradzione i jedyny przydatna rada to była żeby zalogować sie za pomocą konta innego np. steam i wtedy atakować zgłaszaniem tych spraw. ale wgl beka bo jakby typo mi usunal powiazanie steam , to bym nawet nie mógł tego zgłosić,tylko bym musial jakies nowe konto tworzyc specjalnie po to zeby odzyskac moje stare co mi ukradli [Edytowano]
Te strony tak mozolnie ich działaja że wiecej sie ładuje niż tam wgl jakaś pomoc nadejdzie...
"Do weryfikacji przydatne będą: " [Edytowano] JA MAM TO WSZYSTKO , WEZ NIECH MI ODPOWIEDZA , A NIE xD
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
Stracilem konto
Solved7 days ago